Travel Secrets

Ο 4ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει στις 9 Απριλίου στο νησί των ιπποτών

Ο 4ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει στις 9 Απριλίου στο νησί των ιπποτών

Ο 4ος Μαραθώνιος Ρόδου σας περιμένει για νέες συγκινήσεις στο νησί των Ιπποτών, την Κυριακή 9 Απριλίου! Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου «Roads to Rhodes» στοχεύει να βάλει το νησί στον χάρτη του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος και προσελκύει δρομείς απ’όλο τον κόσμο που θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια μοναδική διαδρομή δίπλα σε ιστορικά μνημεία και τοπία φυσικής ομορφιάς.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου / Roads to Rhodes Marathon, με τους παράλληλους αγώνες του Ημιμαραθωνίου, των 5 & 10 χιλιομέτρων και τον παιδικό αγώνα, θα διοργανωθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στις 9 Απριλίου 2017, έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός και στοχεύοντας στην ανάδειξή του ως του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος των Δωδεκανήσων.

Οι δρομείς, τρέχοντας σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα μέρη όπου στεκόταν στην αρχαιότητα ο διάσημος Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου, καθώς και την μεσαιωνική Παλιά Πόλη, που έχει ανακηρυχτεί τόπος Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για τη διαμονή σας στη Ρόδο, επιλέξτε το Avalon Boutique Hotel, που βρίσκεται στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή