Travel Secrets

Κως: Απόλαυση αισθήσεων

Κως: Απόλαυση αισθήσεων

Cover photo credits: ellikenoother.aegeanislands.gr

Ένα νησί που μεταδίδει τη μαγεία του στον επισκέπτη

Ο Ιπποκράτης διάλεξε την Κω για να αναζωογονήσει το σώμα και την ψυχή. Με τον ίδιο τρόπο η Κως θα συγκινήσει και εσάς με τη μοναδική, δυναμική κουλτούρα της, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και την εκπληκτική ποικιλία των παραλιών της. Ξεκινήστε να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής με μία επίσκεψη στο ιερό του Ασκληπιού, όπου οι αρχαίοι ασκούσαν την θεραπευτική τέχνη, και στη συνέχεια, αφήστε το ένδοξο παρελθόν της Κω να ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σας.

Η Ακρόπολη της Λίνδου, ο πλάτανος του Ιπποκράτη, η αρχαία αγορά, τα αρχιτεκτονικά θαύματα των Ρωμαίων, των Μεσαιωνικών ιπποτών, των Οθωμανών, των Ιταλών και των Ενετών, το κάστρο και ο πύργος γίνονται πηγή έμπνευσης και τονώνουν τη φαντασία σας.

Στο μενού των εμπειριών προτείνουμε μια βουτιά στα νερά που λαμπυρίζουν κάτω από το φως του ήλιου, μια βόλτα με ποδήλατο στους φαρδείς δρόμους της, ένα μπάνιο στις ιαματικές πηγές και μια γενναιόδωρη δοκιμή της τοπικής κουζίνας. Η Κως συσπειρώνει όλες τις αισθήσεις σας σε μια τέλεια μελωδία που θα σας συνοδεύει κατά την διαμονή σας στο νησί! Με μια γνήσια αίσθηση ανανέωσης, θα αποχωριστείτε την Κω γεμάτοι αυτοπεποίθηση, όπως τα κομψά παγώνια που καμαρώνουν γύρω από το δάσος στην Πλάκα.

Πηγή: ellikenoother.aegeanislands.gr

Photo credits: ellikenoother.aegeanislands.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή