Travel Secrets

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο Ios Palace Hotel & Spa! (Δείτε φωτογραφίες)

Στην Ίο και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Ios Palace Hotel & Spa περνά πιστά τα τελευταία 6 χρόνια, τα καλοκαίρια της η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν. «Η Ίος δεν είναι το νησί των παιδικών μου χρονών ούτε των εφηβικών μου αναζητήσεων. Είναι, για αδιευκρίνιστους λόγους, το νησί που επέλεξα ή μάλλον με επέλεξε. Κανείς δεν μου είχε μιλήσει πριν για αυτήν. Το μόνο που ήξερα, είναι ότι εκεί γυρίστηκαν σκηνές από την ταινία «Το απέραντο γαλάζιο», λέει η ίδια χαρακτηριστικά.

Οι προσωπικοί λόγοι που την έκανα να θέλει να φύγει για λίγο από την Αθήνα, την αντάμειψαν πλήρως μιας και ανακάλυψε τον νέο της καλοκαιρινό θησαυρό! «Άνοιξα τον ταξιδιωτικό οδηγό BEST του φίλου μου του Αλέξανδρου και είχε πρώτο-πρώτο το Ios Palace. Για να γράφει Palace, καλό θα είναι σκέφτηκα. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα δωμάτιο που να «βλέπει» θάλασσα. Και έτσι ήταν. Την επόμενη μέρα βρέθηκα στην  Ίο. Για μεγάλη και ωραία έκπληξή μου, τα θεμέλια του ήταν σχεδόν πάνω στο νερό

Η ενέργεια του νησιού δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο λέει η επιτυχημένη ηθοποιός και δεν διστάζει να προτείνει την Ίο και το Ios Palace σε όλους τους λάτρεις της αυθεντικής κυκλαδίτικης ομορφιάς. «Η παραλία, Μυλοπότας. Εντάξει! Είχα μπροστά μου την καλύτερη εκδοχή του Αιγαίου.Το σίγουρο είναι ότι εδώ αδειάζει το μυαλό σου απ’ όλα εκείνα που δεν σ’ αφήνουν να αναφωνήσεις ότι η ζωή είναι ωραία. (…) Μαγγανάρι, Πικρή Νερό, Τρεις Κλησιές, Τρυπητή, το Αυλάκι του Παπά.Αν έχεις και την τύχη να έχεις καλούς φίλους όπως εγώ, που να έχουν και φουσκωτό, πας σε όλες αυτές διά θαλάσσης. Α! Να μην ξεχάσω τη μακαρονάδα με θαλασσινά που βράσαμε σε καμινέτο πάνω στην άμμο. Βάλαμε στο νερό και λίγη θάλασσα. Η πιο νόστιμη θάλασσα που έχω «φάει»! H Χριστίνα Αλεξανιάν έκτοτε, επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο και δηλώνει πιστή οπαδός του!

*αποσπάσματα από συνέντευξη της ηθοποιού στην Athens Voice

Από: Χριστίνα Αλεξανιάν

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή