Travel Secrets

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει

Credits: Yorgis Yerolymbos

Φέτος τις γιορτές, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να περάσουν ιδιαίτερες εορταστικές στιγμές, με ένα πλούσιο και διαφορετικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τη μαγεία των ημερών! Το παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι και ο ιδιαίτερος χριστουγεννιάτικος φωτισμός στήνουν το σκηνικό στο οποίο θα ξετυλιχθούν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. Ανακαλύψτε τα μυστικά που κρύβει το Πάρκο και βρείτε κι εσείς τον τρόπο που μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε με τον εορταστικό φωτισμό!

Από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ, δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική! Στις 18 και 19/12 η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στην Εθνική Λυρική Σκηνή θα φιλοξενήσει ένα μουσικό πανόραμα από τις ταινίες του πιο αγαπητού μάγου, του Harry Potter. Ακόμη, η διαπολιτισμική παιδική χορωδία Polyphonica, η μικτή χορωδία ενηλίκων Musica και η νεανική ορχήστρα εγχόρδων Camerata Junior σε μία συναυλία στον Φάρο στις 23/12, θα μας ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ στις 29/12, λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2017, ο πολυπράγμων ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος και ο πληθωρικός Άγγλος frontman Bradley White Dale, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών. Τέλος, λίγο πριν τη λήξη της εορταστικής περιόδου, οι Gumbo Ya Ya και η Sugahspank! θα μας ξεσηκώσουν στον Φάρο!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο και τη χαρακτηριστική ζεστή χροιά του, θα αφηγείται κατά τη διάρκεια των εορτών το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι Ο Σιδερόγιαννος συνεπαίρνοντας μικρούς και μεγάλους!

Γιορτές χωρίς σινεμά δεν γίνονται, γι’ αυτό και η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος μεταφέρει την κινηματογραφική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων προβάλλοντας διαχρονικές ταινίες για όλη την οικογένεια. Η αγαπημένη γκουβερνάντα Μαίρη Πόπινς, η Χιονάτη, το αιώνιο παιδί Πίτερ Παν, η Σταχτοπούτα και η οικογένεια φον Τραπ από τη Μελωδία της Ευτυχίας, μας υπενθυμίζουν γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ τα Χριστούγεννα!

Ταυτόχρονα, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και κέφι! Η γιορτή θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Παραμονής, ενώ στην αλλαγή του χρόνου πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό. Αμέσως μετά θα δοθεί το σήμα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το SNF RUN: 2018 First Run, 4 χιλιομέτρων, ενώ θα ακολουθήσει ένα μοναδικό πάρτι με καλεσμένο τον διεθνούς φήμης DJ, Gilles Peterson!

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί εκτός των άλλων, πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων με θέμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Εδώ μπορείτε να ετοιμάσετε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και το δέντρο, να κάνετε οικογενειακώς πικνίκ με τον Αϊ-Βασίλη, να τυπώσετε ευχετήριες κάρτες με προσωπικές ευχές, να χορέψετε κάτω από την ντισκομπάλα, να μάθετε πώς αναβοσβήνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και γιατί όχι, να πλέξετε και να κεντήσετε παρέα με τη γιαγιά ή τον παππού! Σε όλα τα σημεία εστίασης του ΚΠΙΣΝ θα ανακαλύψετε γιορτινές γεύσεις, ενώ το κατάστημά θα έχει φορέσει και αυτό τα γιορτινά του, με προτάσεις δώρων για μικρούς και μεγάλους.

Οι Παραβάσεις, η σειρά του θεατρικού αναλογίου του ΚΠΙΣΝ συνεχίζονται, όπως επίσης και η σειρά εκδηλώσεων Διάλογοι του ΙΣΝ. Παράλληλα, ο κύκλος ομιλιών του καθηγητή Βασίλη Κάλφα, ολοκληρώνεται αυτόν το μήνα με τους προσωκρατικούς Παρμενίδη, Δημόκριτο και Γοργία.

Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (03/12) το ΚΠΙΣΝ συμμετέχει παρουσιάζοντας την performance On Display Global σε συνεργασία με την ομάδα Heidi Latsky Dance και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Τέλος, οι υπαίθριες δραστηριότητες του ΚΠΙΣΝ συνεχίζονται και εμπλουτίζονται με πολλές καινούργιες! Και τον Δεκέμβριο, όλες οι αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΚΠΙΣΝ έχουν ελεύθερη είσοδο για όλους, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα Δεκεμβρίου πατήστε εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή