Travel Secrets

Ο Van Gogh ζωντανεύει στην Αθήνα

Ο Van Gogh ζωντανεύει στην Αθήνα

Η μεγαλειώδης έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα με σκοπό να εκστασιάσει και το ελληνικό κοινό! Η έκθεση Van Gogh Alive Athens αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, προσεγγίζοντας την εικαστική δημιουργία με έναν νέο τρόπο και προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Όλα αυτά όχι με τον συνήθη, αλλά μ’ έναν νέο, επαναστατικό τρόπο, που παρουσιάζοντας το συνολικό έργο του Van Gogh, αφηγείται ταυτόχρονα την δική του ιστορία, διεισδύει στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε.

Γιγαντιαίες οθόνες ζωντανεύουν τα αριστουργήματα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, αναδεικνύοντας τις αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του δημιουργού.

Δημιουργείται έτσι μία καθηλωτική ατμόσφαιρα ρέουσων εικόνων, σ’ ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο», που διεγείρει τις αισθήσεις του επισκέπτη.

Από 9 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vangoghalive.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή