Travel Secrets

Η Δήμητρα Γαλάνη & ο Ευστάθιος Δράκος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Η Δήμητρα Γαλάνη & ο Ευστάθιος Δράκος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Parklife, η σειρά συναυλιών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ολοκληρώνεται για φέτος καθώς χειμωνιάζει και προτού δώσει ραντεβού για την επόμενη άνοιξη μας αποχαιρετά με μία μελωδική συναυλία με ιστορίες και αφηγήσεις μιας ζωής γεμάτη μουσική.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στις 20.30 στο Ξέφωτο, η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα διαχρονικά τραγούδια που την ανέδειξαν ως ερμηνεύτρια και συνθέτρια και τα οποία συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας, ενώ η μαγική φωνή της χρωματίζει κάθε στίχο και αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

Καλεσμένος της σε αυτή τη συναυλία είναι ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος των Minor Project, με τον οποίο η ερμηνεύτρια συνεργάστηκε πρόσφατα στο άλμπουμ Το Βαλς των χαμένων μετάσε στίχους Νίκου Μωραίτη. Δύο διαφορετικές φωνές με κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία ενώνονται και παρουσιάζουν ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα τους. Ανάμεσα σ’ αυτά, η Εκδρομή και το Νερό, που έχουν ήδη ξεχωρίσει από το κοινό και το ραδιόφωνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή