Travel Secrets

Αυγουστιάτικες νύχτες στην Αθήνα με μουσική και θερινό σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Αυγουστιάτικες νύχτες στην Αθήνα με μουσική και θερινό σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Τον Αύγουστο, τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας και προσκαλεί όσους βρίσκονται στην Αθήνα να απολαύσουν δωρεάν μουσική, αθλητισμό, προβολές ταινιών και δημιουργικά εργαστήρια.

Με τις θερινές νύχτες να μας καλούν έξω, η μουσική ξεχύνεται σε διαφορετικά μέρη του ΚΠΙΣΝ. Τον Αύγουστο ολοκληρώνεται από τον Βασίλη Ντοκάκη στον Λαβύρινθο η σειρά μουσικών εκδηλώσεων που εγκαινιάστηκε τον Μάιο, με τίτλο Microclimata. Κάθε μήνα, ένας διαφορετικός καλλιτέχνης μας περίμενε σε ένα απροσδόκητο σημείο του ΚΠΙΣΝ δημιουργώντας ένα μουσικό και ηχητικό μικροκλίμα. Παράλληλα, στο απόγειο του καλοκαιριού επιστρέφουν δυο αγαπημένες μουσικές ενότητες: Οι Jazz Διαχρονίες παρουσιάζουν στα Πανοραμικά Σκαλιά το Christos Rafalides Trio: Near & Dear για να μας ταξιδέψει με ήχους αυτής της ελεύθερης μουσικής γλώσσας, ενώ στις 26 Αυγούστου, στο Ξέφωτο, το ΚΠΙΣΝ καλωσορίζει και πάλι το Parklife, τη σειρά συναυλιών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μια διαφορετική συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών όπου αγαπημένες μελωδίες από γνωστά μιούζικαλ θα πλημμυρίσουν το Πάρκο!

Καλοκαίρι σημαίνει θερινό σινεμά και το Park Your Cinema, τιμώντας το παρελθόν αλλά και την ιστορική ταυτότητα του γαλλικού σινεμά, παρουσιάζει μερικά από τα φιλμ που το σφράγισαν, με την υπογραφή θρυλικών σκηνοθετών όπως ο Jean-Luc Godard, ο Francois Truffaut, ο Louis Malle και ο Jacques Tati. Ακόμα, το Park Your Cinema Kids περιμένει και τους μικρούς επισκέπτες με κινηματογραφικές εκπλήξεις!

Όπως πάντα, δημοφιλείς υπαίθριες δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, καγιάκ, παιχνίδια για όλη την οικογένεια, air hoop dance και πολλά άλλα μας περιμένουν σε διαφορετικά σημεία του ΚΠΙΣΝ, ενώ μας υποδέχονται και τα νέα σημεία εστίασης που λειτουργούν από τον Ιούνιο.

Και τον Αύγουστο, όλες οι αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΚΠΙΣΝ έχουν ελεύθερη είσοδο για όλους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο να συμμετέχουν καθημερινά στη διαμόρφωση της ταυτότητάς του.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αυγούστου πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή