Travel Secrets

Πού θα απολαύσετε φέτος την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

Πού θα απολαύσετε φέτος την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

Συνολικά 105 αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία σε όλη την Ελλάδα θα μείνουν ανοιχτοί για το κοινό, στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου και με κορύφωση τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι θα διοργανώνουν συναυλίες, ποιητικές βραδιές, εκθέσεις, παραστάσεις χορού, αλλά και παρατήρηση του έναστρου ουρανού.

Στις 7 Αυγούστου, το Μουσείο της Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό εκτάκτως από τις 8 το βράδυ ως τα μεσάνυχτα, με συναυλία του Μανώλη Μητσιά στις 9 μ.μ. Παράλληλα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά παρουσιάζει «Μελωδίες στην Πανσέληνο» με τη σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου, τον τενόρο Δημήτρη Πακσόγλου και The Underground Youth Orchestra, στις 21.00, ενώ στο Café του Νομισματικού Μουσείου θα ακούσουμε την Ανδριάνα Μπάμπαλη και το γυναικείο της σχήμα στις 21:00. Επίσης, οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Σουνίου θα παραμείνουν ανοιχτοί ως τα μεσάνυχτα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η εκδήλωση στο χώρο Ρόκκας στην Κίσσαμο Χανίων, με την κορύφωση των Γιορτών Ρόκκας 2017 στις 7 Αυγούστου και την πραγματοποίηση συμφωνικής συναυλίας με τη σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, τον μπάσο Χριστόφορο Σταμπόγλη και την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων-ΑΣΟΝ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παύλου Σεργίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή