Travel Secrets

Γιορτές Δάσους στο Καρπενήσι

Γιορτές Δάσους στο Καρπενήσι

Με πλήθος εκδηλώσεων με άξονα την πολιτιστική παράδοση των ορεινών μας οικισμών, γιορτάζει το καλοκαίρι ο Δήμος Καρπενησίου, μέσα στην πόλη αλλά και στα γύρω χωριά.

Οι Γιορτές Δάσους 2017 επιστρέφουν στο Καρπενήσι και υποδέχονται τους επισκέπτες τους με ένα πολιτιστικό καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ήθη και έθιμα, γαστρονομία, ιστορία και παράδοση αλλά και βραδιές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Από τις 21 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου, σε κάθε χωριό του Καρπενησίου αλλά και μέσα στην πόλη, ζούμε ένα δροσερό καλοκαίρι στα 965 μέτρα, με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι Γιορτές Δάσους ξεκινούν την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 20:00, με τα εγκαίνια του Πάρκου Αποδήμων Ευρυτανών και μια συναυλία με τους Vegas. Ενδεικτικά, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Street Party  στον Πεζόδρομο Ζηνοπούλου στις 28 Ιουλίου, την 6η Γιορτή Μούρου και τη Γιορτή Χωριάτικης Πίτας στις 29 Ιουλίου, καθώς και τη Γιορτή Τσίπουρου στις 16 Αυγούστου στο Μεγάλο Χωριό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, εδώ

Διαμονή

Στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό του Καρπενησίου, το παραμυθένιο ξενοδοχείο Anerada Inn Boutique Hotel δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην «Ελβετία» της Ελλάδας, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας. Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το ξενοδοχείο αποτελείται από πέντε κουκλίστικα δωμάτια και ένα ονειρικό σπίτι στον κήπο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα. Γευτείτε το πλούσιο πρωϊνό, το απογευματινό τσάϊ βουνού με τα σπιτικά γλυκά και το ποτό σας το βράδυ με μουσική jazz & blues, στο καθιστικό ή στον κήπο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή