Travel Secrets

Οι Σπέτσες υποδέχονται το Spetsathlon από τις 5 έως τις 7 Μαΐου

Οι Σπέτσες υποδέχονται το Spetsathlon από τις 5 έως τις 7 Μαΐου

Το Spetsathlon, το μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας, επιστρέφει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο νησί των Σπετσών και υπόσχεται μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία για τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές. Το Σαββατοκύριακο 5-7 Μαΐου 2017, οι ανοιξιάτικες Σπέτσες θα υποδεχθούν την ελίτ των τριαθλητών αλλά και την πλειονότητα των φίλων του σπορ για το πασίγνωστο Spetsathlon.

Το τρίαθλο των Σπετσών, εκτός των αποστάσεων Sprint (750 μ. κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο, 5 χλμ. τρέξιμο) και Endurance (1.500 μ. κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο, 10 χλμ. τρέξιμο), περιλαμβάνει έναν κολυμβητικό αγώνα 1.000 μ. και τον Ποδηλατικό Γύρο των Σπετσών την προηγούμενη μέρα δίνοντας στους φίλους του αθλητισμού τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα αξέχαστο αθλητικό διήμερο.

Το Poseidonion Grand Hotel έχει τον ρόλο του Φορέα Πρωτοβουλιών του αγώνα, βρισκόμενο πάντα στην καρδιά των πολιτιστικών και αθλητικών πρωτοβουλιών που έχουν ως σκοπό την πνευματική ανάταση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών αλλά και απώτερο στόχο την προβολή και την ανάπτυξη του νησιού αλλά και της Ελλάδος, απαντώντας στο όραμα του ιδρυτή του, Σωτήριου Ανάργυρου.

Με τη ναυτική παράδοση, την πλούσια ιστορία αλλά και την ιδιαίτερη κουλτούρα του, το νησί των Σπετσών αποτελεί την ιδανική επιλογή για έναν αγώνα τριάθλου διεθνούς ακτινοβολίας. Έχοντας υιοθετήσει μια πολιτική που απαγορεύει τη χρήση αυτοκινήτων στο νησί και διαθέτοντας ένα περιφερειακό δίκτυο 25 χλμ., οι Σπέτσες αποτελούν μια πρωτότυπη και ασφαλή επιλογή για τη διοργάνωση αγώνων. Η ομορφιά τους είναι εντυπωσιακή και χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο συνδυασμό του πράσινου των πεύκων και του μπλε της θάλασσας. Τα πανέμορφα δάση αλλά και η πανοραμική θέα των Σπετσών, των κοντινών νησιών και της Πελοποννησιακής ακτής προσφέρουν ειδυλλιακές εικόνες για τις διαδρομές του αγώνα δρόμου.

Το Spetsathlon διοργανώνεται από την εταιρεία Communication Lab.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή