Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts & η SWAROVSKI σας χαρίζουν το απόλυτο δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου

Η Trésor Hotels & Resorts & η SWAROVSKI σας χαρίζουν το απόλυτο δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου

Η Trésor Hotels & Resorts σας χαρίζει το πιο αστραφτερό SWAROVSKI κόσμημα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Λάβετε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό έως τις 14 Φεβρουαρίου και κερδίστε ένα ρομαντικό κολιέ από τη συλλογή Crystal Wishes, ειδικά σχεδιασμένη για τη γιορτή των ερωτευμένων. Στις 14 Φεβρουαρίου, η Trésor Hotels & Resorts σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας ή να δείξετε την αγάπη σας με τον πιο συμβολικό τρόπο, χαρίζοντας στο αγαπημένο σας πρόσωπο το απόλυτο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από τη SWAROVSKI.

Πώς θα κάνετε δικό σας το λαμπερό κολιέ από τη συλλογή Crystal Wishes

1. Γίνετε μέλος στο TClub, ΕΔΩ

 

2. Κάντε share στο Facebook το παρακάτω post

 

3. Ακολουθήστε την Trésor Hotels & Resorts στο Instagram @tresorhotels

Η συλλογή Crystal Wishes

Σύμβολα και συναισθήματα, όλα στη νέα κολεξιόν της SWAROVSKI για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η συλλογή Crystal Wishes, μια συλλογή από λαμπερές δημιουργίες, προορισμένες να γοητεύσουν τους αγαπημένους σας, είναι ιδανική για δώρο αλλά και για να τη μοιραστείτε με άλλους. Κρατήστε το ένα μέρος και μοιραστείτε το άλλο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Από μια καρδιά και ένα φεγγάρι μέχρι ένα κλειδί, στη συλλογή Crystal Wishes θα επαναπροσδιορίσετε τον ρομαντισμό και θα ανακαλύψετε μοναδικά σετ γεμάτα νοήματα αγάπης.

 

Swarovski

Η εταιρεία Swarovski ιδρύθηκε το 1895 στο Wattens της Αυστρίας απο τον Daniel Swarovski και μέχρι σήμερα είναι η κορυφαία εταιρία παραγωγής κρυστάλλων κοπής ακριβείας στον κόσμο. Για περισσότερα από 100 χρόνια η SWAROVSKI επενδύει στην πρωτοπορία, στις τέχνες και στην τεχνολογία. Πλέον βρίσκεται στην κορυφή των παραγωγών κρυστάλλινων δημιουργιών. Σήμερα, το όνομα SWAROVSKI είναι συνώνυμο της δημιουργικότητας, της ποιότητας και της δεξιοτεχνίας σε όλο τον κόσμο. H Swarovski προσφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό συλλογών από κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, ρολόγια, μινιατούρες και κρυστάλλινα διακοσμητικά για το σπίτι.

 

Trésor Hotels & Resorts

Η Trésor Hotels & Resorts αποτελεί μια πολύτιμη συλλογή από 35 boutique ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, που προσφέρουν πολυτέλεια, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και προσωποποιημένη φιλοξενία, στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Με την κράτησή σας σε ένα από τα ξενοδοχεία-μέλη της Trésor Hotels & Resorts, γίνεστε αυτόματα και εντελώς δωρεάν White Member στο TClub, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες του δικτύου μας. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας σε ένα από τα ξενοδοχεία της Trésor, απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν room upgraderoom service πρωινό, μπουκάλι κρασί, τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας και late check-out, που ολοένα αυξάνονται ανάλογα με την κατηγορία στην οποία βρίσκεστε (White, Gold & Black).

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή