Travel Secrets

Νέος φωτογραφικός Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: Κερδίστε μοναδικό κόσμημα από τη Swarovski

Νέος φωτογραφικός Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: Κερδίστε μοναδικό κόσμημα από τη Swarovski

Πιστεύεις στη μαγεία των Χριστουγέννων; Ο ολοκαίνουργιος φωτογραφικός διαγωνισμός της Trésor Hotels & Resorts σε συνεργασία με τη Swarovski σου χαρίζει το Χριστουγεννιάτικο δώρο των ονείρων σου!

Λάβε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό, ανεβάζοντάς μια Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία σου με hashtag #TresorChristmas και κέρδισε το πανέμορφο κολιέ Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski, Reverse Necklace!

Πώς θα αποκτήσεις το υπέροχο κόσμημα από τη Swarovski

Ανέβασε στο Instagram την πιο Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία σου με hashtag #Tresor Christmas.

ή

Στείλε μας με comment τη φωτογραφία σου με hashtag #TresorChristmas, στο Facebook post του διαγωνισμού.

Διάρκεια διαγωνισμού: 28 Νοεμβρίου-20 Δεκεμβρίου 2016

Το δώρο σου

Δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier για την Atelier Swarovski, το κολιέ Reverse Y παίζει με την ιδέα της τέλειας ατέλειας και και σας χαρίζει τη λάμψη που χρειάζεστε για τις φετινές γιορτές μέσω του κρυστάλλου με την ονομασία «Kaputt» που δημιούργησε η Swarovski αποκλειστικά για τη συλλογή

 

Swarovski

Η εταιρεία Swarovski ιδρύθηκε το 1895 στο Wattens της Αυστρίας απο τον Daniel Swarovski και μέχρι σήμερα είναι η κορυφαία εταιρία παραγωγής κρυστάλλων κοπής ακριβείας στον κόσμο.

 

Trésor Hotels & Resorts

Η Trésor Hotels & Resorts αποτελεί μια πολύτιμη συλλογή από 31 boutique ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, που προσφέρουν πολυτέλεια, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και προσωποποιημένη φιλοξενία, στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Με την κράτησή σας σε ένα από τα ξενοδοχεία-μέλη της Trésor Hotels & Resorts, γίνεστε αυτόματα και εντελώς δωρεάν White Member στο TClub, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες του δικτύου μας. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας σε ένα από τα ξενοδοχεία της Trésor, απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν room upgrade, room service πρωινό, μπουκάλι κρασί, τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας και late check-out, που ολοένα αυξάνονται ανάλογα με την κατηγορία στην οποία βρίσκεστε (White, Gold & Black).

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή