Travel Secrets

Διαγωνισμός Ρυθμός 9.49-Trésor Hotels: Κερδίστε ονειρεμένο διήμερο στο Santa Marina Arachova Resort & Spa

Διαγωνισμός Ρυθμός 9.49-Trésor Hotels: Κερδίστε ονειρεμένο διήμερο στο Santa Marina Arachova Resort & Spa

O Ρυθμός 949 και η Trésor Hotels and Resorts σας χαρίζουν δύο ονειρεμένες διανυκτερεύσεις στην Αράχωβα και το πολυτελές Santa Marina Arachova Resort & Spa

Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στην εκπομπή της Μαρίας Γεωργάκαινα στον Ρυθμό 9.49 και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Το δώρο σας περιλαμβάνει μία διαμονή 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα στο Santa Marina Arachova Resort & Spa, με πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων spa, κατόπιν διαθεσιμότητας και συνεννόησης με το ξενοδοχείο (εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι, τα τριήμερα και οι περίοδοι Χριστουγέννων και Πάσχα).

Με θέα τους Δελφούς και σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αράχωβας, το ξενοδοχείο Santa Marina Arachova Resort προσφέρει αυθεντική φιλοξενία και πολυτελείς εγκαταστάσεις μακρυά από τον θόρυβο της πόλης.  Κατά τη διαμονή σας, απολαύστε το πλούσιο πρωινό του ξενοδοχείου σας αλλά και την λιτή πολυτέλεια της όμορφης σουίτας σας. Παράλληλα, επισκεφθείτε το spa του Santa Marina Arachova Resort & Spa για να χαλαρώσετε στη σάουνα, το τζακούζι και το χαμάμ και να κάνετε βουτιές στην θερμαινόμενη πισίνα. Τέλος, η Αράχωβα προσφέρεται για κοσμοπολίτικες βόλτες στην Πλατεία Λάκκα, επίσκεψη στο Μαντείο των Δελφών και road trip στα χωριά της περιοχής.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή