Travel Secrets

Διαγωνισμός Ρυθμός 9.49-Trésor Hotels: Κερδίστε πολυτελή διαμονή στο Zagori Suites

Διαγωνισμός Ρυθμός 9.49-Trésor Hotels: Κερδίστε πολυτελή διαμονή στο Zagori Suites

O Ρυθμός 949 και η Trésor Hotels and Resorts σας χαρίζουν δύο μαγικές διανυκτερεύσεις στις υπέροχες σουίτες και σαλέ του Zagori Suites στα Ζαγοροχώρια!

Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στην εκπομπή της Μαρίας Γεωργάκαινα στον Ρυθμό 9.49 και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Το δώρο σας περιλαμβάνει μία διαμονή 2 διανυκτερεύσεων στη Deluxe Suite για 2 άτομα για οποιαδήποτε περίοδο κατόπιν διαθεσιμότητας και συνεννόησης με το ξενοδοχείο (εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι, τα τριήμερα και οι περίοδοι Χριστουγέννων και Πάσχα).

Ο τυχερός νικητής θα απολαύσει, παράλληλα με τη διαμονή του, πλούσιο παραδοσιακό Ηπειρώτικο πρωινό με τοπικά προϊόντα και ζαγορίσιες πίτες, τα ξύλα για το τζάκι, τις καταναλώσεις του refreshment mini bar, τα ροφήματα εντός της σουίτας, το Wi-Fi, τη χρήση της δορυφορικής τηλεόρασης και το parking εντός του ξενοδοχείου. 

Φωλιασμένη στη φύση της πανέμορφης Βίτσας, η πετρόχτιστη πολυτελής σουίτα σας θα σας χαρίσει μια χαλαρωτική και πολυτελή εμπειρία διαμονής στον ορεινό παράδεισο του Ζαγορίου. Από τα έπιπλα αντίκες, τα ανατολίτικα χαλιά, τα φινετσάτα υφάσματα, έως τις κομψές αγγλικές ταπετσαρίες και το υπέροχο τζάκι, οι σουίτες και τα σαλέ του Zagori Suites θα σας μυήσουν σε μια οικεία ζεστασιά, ενώ τα King size Hypnos κρεβάτια και τα πολυτελή amenities θα σας χαρίσουν την άνεση που επιθυμείτε από τις διακοπές σας. Ανακαλύψτε το ξενοδοχείο Zagori Suites, εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή