Travel Secrets

Λαμπερός διαγωνισμός: Κερδίστε μοναδικά κοσμήματα από τη Swarovski

Λαμπερός διαγωνισμός: Κερδίστε μοναδικά κοσμήματα από τη Swarovski

H Trésor Hotels & Resorts σε συνεργασία με τη Swarovski σας χαρίζουν λάμψη και σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο μοναδικά κοσμήματα! Πάρτε μέρος στον πιο λαμπερό διαγωνισμό του φθινοπώρου, από την Trésor Hotels και τη Swarovski και αποκτήστε ένα υπέροχο βραχιόλι και ένα εντυπωσιακό κολιέ της συλλογής Reverse, σχεδιασμένα από τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier, για την Atelier Swarovski.

Πώς θα κερδίσετε τις δύο υπέροχες δημιουργίες του Jean Paul Gaultier για την Atelier Swarovski

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή.

Γίνετε μέλος στο TClub της Trésor Hotels & Resorts, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

Διάρκεια διαγωνισμού: 2 Νοεμβρίου – 25 Νοεμβρίου

Ξεκινήστε το #tresorhunt για τη #SwarovskiGR & #BeBrilliant!

Τα δώρα σας

Δύο τυχερά μέλη του TClub θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικά τους το βραχιόλι Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Bracelet & το κολιέ Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Necklace.

Τα δύο δώρα ανήκουν στη σειρά κοσμημάτων “Reverse”, ειδικά σχεδιασμένη από τον Jean Paul Gaultier για την Atelier Swarovski. Σε αυτή τη συλλογή για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016, ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας προσθέτει μια πινελιά "ατέλειας" στην τελειότητα των κρυστάλλων Swarovski, δημιουργώντας το πρωτοποριακό αλλά ταυτόχρονα κομψό, κρύσταλλο Kaputt, που τονίζει την πιο δυναμική και ροκ πλευρά του εαυτού σας.

Βραχιόλι Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Bracelet

 

 

Κολιέ Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Necklace

 

Swarovski

Η εταιρεία Swarovski ιδρύθηκε το 1895 στο Wattens της Αυστρίας απο τον Daniel Swarovski και μέχρι σήμερα είναι η κορυφαία εταιρία παραγωγής κρυστάλλων κοπής ακριβείας στον κόσμο.

Το TClub

Το TClub είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας της Tresor Hotels & Resorts που επιβραβεύει τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του δικτύου, με αποκλειστικές εκπτώσεις, προνόμια που αναβαθμίζουν τη διαμονή τους, δώρα και προσκλήσεις σε μοναδικά events! Η Trésor Hotels & Resorts επιβραβεύει το πάθος σας για το ταξίδι, χαρίζοντας στα μέλη του TClub αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% και προνόμια που κάνουν τη διαμονή σας ξεχωριστή, όπως εκπτώσεις σε εστιατόρια και spaδωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας), μπουκάλι κρασί & τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη. Όσο περισσότερο ταξιδεύετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε, καθώς με κάθε διαμονή σας σε ένα από τα 31 ξενοδοχεία-μέλη της Trésor, συγκεντρώνετε πόντους, που μπορείτε να εξαργυρώσετε ακόμα και με δωρεάν διανυκτερεύσεις. Γίνετε μέλος εδώ και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια!

Δείτε τα προνόμια του TClub, εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή