Travel Secrets

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα συναρπαστικό τριήμερο στα Ζαγοροχώρια

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα συναρπαστικό τριήμερο στα Ζαγοροχώρια

Ονειρεύεσαι ταξίδι στα Ζαγοροχώρια; Πάρε μέρος, έως 21 Οκτωβρίου, στον μεγάλο μας διαγωνισμό σε συνεργασία με τo in2life.gr και ετοίμασε βαλίτσα για ένα συναρπαστικό τριήμερο γεμάτο εμπειρίες, στον πιο παραμυθένιο προορισμό της Ελλάδας!

Τo in2life.gr και η Trésor Hotels & Resorts, το πιο πολύτιμο δίκτυο boutique ξενοδοχείων με 31 μέλη σε 25 ονειρικούς προορισμούς, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα αξέχαστο τριήμερο στον ορεινό παράδεισο του Ζαγορίου, με διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Zagori Suites.

Πώς θα κερδίσεις

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή:

Γίνε μέλος στο TClub, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν και μπες στην κλήρωση για μια ονειρική διαμονή 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα*, στις πολυτελείς, πετρόχτιστες σουίτες του Zagori Suites.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, στη φόρμα εγγραφής του TClub, ΕΔΩ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής στο κάτω μέρος της σελίδας εδώ

* Το δώρο ισχύει για οποιαδήποτε εποχή, κατόπιν διαθεσιμότητας και συνεννόησης με το ξενοδοχείο. Εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τα τριήμερα.

Το δώρο σου

Δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, στην υπέροχη Deluxe σουίτα του Zagori Suites

Κατά τη διαμονή σου, επίσης απολαμβάνεις εντελώς δωρεάν: Πλούσιο παραδοσιακό ηπειρώτικο πρωινό με τοπικά προϊόντα και ζαγορίσιες πίτες, τα ξύλα για το τζάκι (εάν πρόκειται για χειμερινή περίοδο), τις καταναλώσεις του refreshment mini bar, τα ροφήματα εντός της σουίτας,
το Wi-Fi, τη χρήση της δορυφορικής τηλεόρασης και το parking εντός του ξενοδοχείου.

 

Το Zagori Suites

Το Zagori Suites συνθέτει για σένα το ιδανικό σκηνικό διακοπών. Στο γραφικό κεντρικό χωριό της Βίτσας, αυτό το boutique ξενοδοχείο συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο την αυθεντική φιλοξενία με τις συναρπαστικές δραστηριότητες στην περιοχή, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης, τις παραδοσιακές ηπειρώτικες γεύσεις και τη χαλάρωση δίπλα στο αναμμένο τζάκι της υπέροχα διακοσμημένης σουίτας σου.

Μάθε περισσότερα για το ξενοδοχείο, εδώ.


Τα Ζαγοροχώρια

Περίπατος & Rafting στις όχθες του Βοϊδομάτη, του καθαρότερου ποταμού της Ευρώπης, περιπετειώδης πεζοπορία στην εντυπωσιακή Σκάλα του Βραδέτου, επίσκεψη στο επιβλητικό φαράγγι του Βίκου, αλλά και φωτογραφίες στα πέτρινα τοξωτά γεφύρια, νοστιμότατες παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες, road trip στα 46 πανέμορφα χωριά. Ο ορεινός παράδεισος του Ζαγορίου  προσφέρει στον ταξιδιώτη συναρπαστικές εμπειρίες σε ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς.

Μάθετε περισσότερα για τον προορισμό, εδώ.

Το TClub

Τo TClub της Trésor Hotels & Resorts είναι το πιο ολοκληρωμένο ξενοδοχειακό πρόγραμμα πιστότητας για τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του δικτύου. Η Trésor Hotels & Resorts επιβραβεύει το πάθος σας για το ταξίδι, χαρίζοντας στα μέλη του TClub αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% και προνόμια που κάνουν τη διαμονή σας ξεχωριστή, όπως εκπτώσεις σε εστιατόρια και spa, δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας), μπουκάλι κρασί & τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη. Όσο περισσότερο ταξιδεύετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε, καθώς με κάθε διαμονή σας σε ένα από τα ξενοδοχεία μέλη της Trésor, συγκεντρώνετε πόντους, που μπορείτε να εξαργυρώσετε ακόμα και με δωρεάν διανυκτερεύσεις. Γίνετε μέλος εδώ και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια!

Δείτε τα προνόμια του TClub, εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest   

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή