Travel Secrets

To Santorini Experience 2016 μας ταξιδεύει στη Σαντορίνη για ένα συναρπαστικό αθλητικό 3ήμερο

To Santorini Experience 2016 μας ταξιδεύει στη Σαντορίνη για ένα συναρπαστικό αθλητικό 3ήμερο

Η απόλυτη αθλητική εμπειρία έρχεται σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη, στις 7-9 Οκτωβρίου, 2016!

Το δεύτερο τριήμερο του Οκτωβρίου, το Santorini Experience 2016 περιλαμβάνει συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά με θέα την Καλντέρα και την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών.

Μάλιστα, η φετινή κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού αναμένεται να ξεπεράσει τον εαυτό της, στην 2η συνεχόμενη χρονιά υλοποίησής της, με το ενδιαφέρον να στρέφεται και εκτός συνόρων της χώρας καθώς θα περιλαμβάνει συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικότερα, ο Αργυρός Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης, καθώς και η ελίτ της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης θα βρίσκονται στο «Santorini Experience 2016»

Το τρέξιμο και η κολύμβηση έχουν την τιμητική τους για ακόμα μια χρονιά στο «Santorini Experience». Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και να ζήσουν την αδρεναλίνη της Καλντέρας, με την εκκίνηση των διαδρομών των 10χλμ και 15 χλμ να δίνεται στις 08:15 το πρωί και την εκκίνηση των 5 χλμ στις 11:00. Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2019, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές θα μπορέσουν να νιώσουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ηφαιστείου με την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά τους! Η εκκίνηση της μοναδικής κολυμβητικής διαδρομής του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) του «Santorini Experience», θα γίνει στις 10:00 το πρωί από το ηφαίστειο, με τερματισμό το παλιό λιμάνι των Φηρών. 

To «Santorini Experience» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και θα λάβει την διεθνή προβολή, του  τηλεοπτικού δικτύου FOX Sports της FOX Networks Group, που συμμετέχει στην φετινή διοργάνωση ως Official Broadcaster.

Περισσότερες πληροφορίες: www.santorini-experience.com

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest    

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή