Travel Secrets

To Spetses mini Marathon επιστρέφει στις Σπέτσες 7-9 Οκτωβρίου

To Spetses mini Marathon επιστρέφει στις Σπέτσες 7-9 Οκτωβρίου

Το Spetses mini Marathon, το μεγαλύτερο αθλητικό event της νησιωτικής Ελλάδας που αποτελεί θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και του εξωτερικού, επιστρέφει στις Σπέτσες 7-9 Οκτωβρίου.

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός είναι ένα τριήμερο αθλητικό φεστιβάλ με 8 αγωνίσματα για ερασιτέχνες αθλητές, κορυφαίους πρωταθλητές και παιδιά. Ο δημοφιλής 3 ήμερος μαραθώνιος αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 12.000 επισκέπτες με περίπου 7.000 συμμετέχοντες στα διάφορα αγωνίσματα. Εκτός από τους αγώνες δρόμου και τους κολυμβητικούς αγώνες, καθώς και τους αγώνες για τα παιδιά, φέτος πραγματοποιείται και το πρώτο SUP event.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει, παιδικούς αγώνες δρόμους και κολύμβησης, τον μεγαλύτερο κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θάλασσας (διάπλους Κόστα-Σπέτσες) και τις δρομικές διαδρομές 5 χλμ. 10 χλμ. και 25 χλμ. στο πανέμορφο σκηνικό του νησιού των αρωμάτων.

Όλες οι δρομικές διαδρομές αλλά και οι παράλληλες δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα να αναδείξουν την μοναδική αρχιτεκτονική και πολιτισμό των Σπετσών καθώς και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος.

Το Poseidonion Grand Hotel διαδραματίζει για ακόμα μια φορά κεντρικό ρόλο ως φορέας πρωτοβουλιών και με μεγάλη χαρά συμμετέχει στην ανάδειξη και πρώθηση της φυσικής ομορφιάς καθώς και του φιλέξενου χαρακτήρα του νησιού στο πλαίσιο μια τέτοιας θεαματικής εκδήλωσης.

Το Poseidonion υποστηρίζει επίσης την πρωτοβουλία του Make-A-Wish στο Swim-For-Wishes, που αποτελεί μέρος του «Charity4U» που διοργανώθηκε από Holmes Place. Ο αθλητής και εθελοντής αθλητή Πάνος Βασιλάρας θα επιχειρήσει να κολυμπήσει τον γύρο του νησιού.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!


Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή