Travel Secrets

Διαγωνισμός Holmes Place-Trésor Hotels: Κερδίστε 3 Wellness Weekends σε Πήλιο, Ναύπλιο & Ζαγοροχώρια

Διαγωνισμός Holmes Place-Trésor Hotels: Κερδίστε 3 Wellness Weekends σε Πήλιο, Ναύπλιο & Ζαγοροχώρια

Ονειρεύεστε ειδυλλιακές φθινοπωρινές διακοπές στα top boutique καταλύματα της Trésor Hotels & Resorts; Πάρτε μέρος στην ολοκαίνουργια κλήρωση του Holmes Place και κερδίστε 3 Wellness Weekends στο Πήλιο, το Ναύπλιο και τα Ζαγοροχώρια!

Τρεις τυχεροί νικητές θα απολαύσουν διήμερες διαμονές για 2 άτομα στα ξενοδοχεία 12 Months Luxury Resort (Πήλιο), Perivoli Hotel (Ναύπλιο), Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa (Zαγοροχώρια), με πρωινό, καθώς και μία luxury εμπειρία οδήγησης με ένα Volvo XC90, για όλο το Σαββατοκύριακο!

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31/10/16.

Πάρτε μέρος εδώ!

Tο 12 Months Luxury Resort είναι ένα παραμυθένιο πεντάστερο ξενοδοχείο που θα σας χαρίσει ονειρικές διακοπές στο βουνό των Κενταύρων. Φωλιασμένο στην καταπράσινη φύση της Τσαγκαράδας, με μαγευτική θέα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου, το 12 Months, σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, θυμίζει ένα μικρό γραφικό χωριό που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πιο εκλεκτούς επισκέπτες την απόλυτη resort εμπειρία. 

Με υπέροχη πανοραμική θέα στο Ναύπλιο, το ξενοδοχείο Perivoli, το οποίο φέτος διακρίθηκε με το βραβείο του καλύτερου "Luxury Country Retreat 2016" στα Luxury Travel Guide Global Awards, χαρίζει στους επισκέπτες του τη μοναδική ευκαιρία  να βιώσουν εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν την πολυτέλεια, την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους, όπως είναι η όμορφη πισίνα και το ατμοσφαιρικό εστιατόριο.

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, δεν είναι άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ζαγόρι. Είναι το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο σε όλη την Ήπειρο, είναι διακεκριμένο για την οικολογική του συνείδηση με διεθνείς καταξιώσεις, είναι όλα όσα πάντα θέλεις, επιθυμείς και οραματίζεσαι από τη διαμονή σου σε ένα boutique ξενοδοχείο: Παραμυθένιο σκηνικό, απεριόριστες δυνατότητες για δραστηριότητες around, παραδοσιακή φιλοσοφία, design αισθητική και ασυναγώνιστο service.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή