Travel Secrets

Orabel Suites: Απολαύστε την απόλυτη μίνι κρουαζιέρα στη Σαντορίνη

Orabel Suites: Απολαύστε την απόλυτη μίνι κρουαζιέρα στη Σαντορίνη

Ζήστε την απόλυτη sailing εμπειρία της Σαντορίνης με το υπέροχο σκάφος καταμαράν Taiti 80! Αφήστε το ξενοδοχείο σας, Orabel Suites, να οργανώσει για εσάς την πιο ρομαντική εμπειρία στο νησί και απολαύστε μια μίνι κρουαζιέρα Beautiful Day ή Romantic Sunset! Ανακαλύψτε το βαθύ μπλε του Αιγαίου, κολυμπήστε σε καταγάλανα νερά και βυθιστείτε στο ονειρικό σκηνικό της Σαντορίνης.

Η διαδρομή της κρουαζιέρας Beautiful Day ξεκινά από τις 10 το πρωί από την παραλία Αμμούδι, συνεχίζει στις θερμές πηγές, τον ενετικό φάρο και τις παραλίες Μέσα Πηγάδια, Λευκή παραλία, Κόκκινη παραλία και Βλυχάδα.

Αν θέλετε να ζήσετε την αξέχαστη εμπειρία του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης, επιλέξτε την κρουαζιέρα Romantic Sunset που ξεκινά από τις 15:00 και περνά από τη Βλυχάδα, την Κόκκινη και τη Λευκή παραλία, τις θερμές πηγές, για να καταλήξει στην παραλία Αμμούδι όπου θα απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα της Οίας.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει γεύμα, ελεύθερη κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. 

Σε μια μαγευτική τοποθεσία, μια ανάσα από τον Περίβολο, την πιο δημοφιλή παραλία της Σαντορίνης, το Orabel Suites είναι ένα ολοκαίνουργιο, Adults only, art boutique hotel, που θα σας προσφέρει κορυφαία πολυτελή φιλοξενία, ιδιωτικότητα και top custom υπηρεσίες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή