Travel Secrets

Roads to Rhodes Marathon 2016: Τρέξτε στον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Roads to Rhodes Marathon 2016: Τρέξτε στον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Photo: Stergios Pardalos, Roads to Rhodes Marathon

Στις 17 Απριλίου, τρέξτε στη Ρόδο, στον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου! Απολαύστε μια μοναδική διαδρομή στην πατρίδα του μεγαλύτερου ολυμπιονίκη της ιστορίας της αρχαίας Ελλάδας, του Λεωνίδα του Ρόδιου. Η διαδρομή σχεδόν αγγίζει το μεσαιωνικό κάστρο και συγχρόνως τα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Όλοι οι αθλητές θα τρέξουν παραθαλάσσια σε μία κυκλική διαδρομή, κλειστή στα αυτοκίνητα που θα διασχίζει το βόρειο κομμάτι της πόλης μας.

Οι δρομείς, τρέχοντας σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα μέρη όπου στεκόταν στην αρχαιότητα ο διάσημος Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου, καθώς και την μεσαιωνική Παλιά Πόλη, που έχει ανακηρυχτεί τόπος Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Ο μαραθώνιος της Ρόδου έχει και την επίσημη έγκριση της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ καθώς και της AIMS & IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα.

Για τη διαμονή σας στη Ρόδο, επιλέξτε το Avalon Boutique Hotel, που βρίσκεται στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης. Από τις 16 έως τις 17 Απριλίου, απολαύστε μία διανυκτερεύση σε μια από τις υπέροχες σουίτες του ξενοδοχείου, από 105 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή