Travel Secrets

Swarovski: Ανακαλύψτε την τολμηρή συλλογή Reverse διά χειρός Jean Paul Gaultier

Swarovski: Ανακαλύψτε την τολμηρή συλλογή Reverse διά χειρός Jean Paul Gaultier

H αγαπημένη μας Swarovski μας δίνει την ευκαιρία να λάμψουμε ακόμα περισσότερο, καθώς συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier για τη συλλογή Reverse της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 για την Atelier Swarovski!

Η συλλογή αυτή αποτίνει φόρο τιμής στην τόλμη και τις αντιφάσεις, καθώς ο ζωντανός θρύλος Jean Paul Gaultier παίζει με την ιδέα της «τέλειας ατέλειας», χρησιμοποιώντας τα δικής του έμπνευσης κρύσταλλα με την ονομασία «Kaputt» που δημιούργησε η Swarovski αποκλειστικά.

Η συλλογή Reverse προσφέρεται σε δύο εκδοχές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016: σε μια πολυτελή, περίτεχνη απόδοση για τη βασική σειρά της Atelier Swarovski και σε μια δεύτερη σειρά, σχεδιασμένη για να συνδυάζεται με το καθημερινό ντύσιμο και να απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό που επισκέπτεται τα καταστήματα Swarovski ανά τον κόσμο.

Trésor Hotels & Resorts σε συνεργασία με τη Swarovski σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο μοναδικά κοσμήματα από τη συλλογή Reverse! Πάρτε μέρος στον πιο λαμπερό διαγωνισμό του φθινοπώρου, από την Trésor Hotels και τη Swarovski και αποκτήστε ένα υπέροχο βραχιόλι και ένα εντυπωσιακό κολιέ της συλλογής Reverse, σχεδιασμένα από τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier, για την Atelier Swarovski.

Πώς θα κερδίσετε τις δύο υπέροχες δημιουργίες του Jean Paul Gaultier για την Atelier Swarovski

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή.

Γίνετε μέλος στο TClub της Trésor Hotels & Resorts, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

Διάρκεια διαγωνισμού: 2 Νοεμβρίου – 25 Νοεμβρίου

Ξεκινήστε το #tresorhunt για τη #SwarovskiGR & #BeBrilliant!

Τα δώρα σας

Δύο τυχερά μέλη του TClub θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικά τους το βραχιόλι Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Bracelet & το κολιέ Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Necklace.

Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Bracelet

Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski Reverse Necklace

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή