Travel Secrets

McArthurGlen: Εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια για τα μέλη του TClub της Trésor Hotels

McArthurGlen: Εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια για τα μέλη του TClub της Trésor Hotels

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens είναι το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Ελλάδας και ο απόλυτος προορισμός shopping στην Αθήνα, για κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη. H Trésor Hotels & Resorts εξασφάλισε ειδικά για τα μέλη του TClub της, εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια για τα ψώνια σας στα πολυτελή καταστήματα του McArthurGlen. 

Γίνετε μέλος στο TClub και κερδίστε 10% έκπτωση σε πάνω από από 80 συνεργαζόμενα καταστήματα του McArthurGlen, welcome drink κατά την άφιξή σας, επιπλέον προσφορές σε καταστήματα που φτάνουν έως και -20% (τρέχουσες προσφορές ανά περίοδο) και μεταφορά προς και από το εκπτωτικό χωριό για VIP πελάτες.

Για να εκμεταλλευτείτε τα προνόμια κάντε κλικ εδώ, για να αποκτήσετε και εκτυπώσετε την ηλεκτρονική σας κάρτα.

Για να πάρετε την έκπτωση που σας εξασφαλίζει η Trésor Hotels & Resorts κατά τις αγορές σας στο McArthurGlen, εκτυπώστε το κουπόνι σας και επιδείξτε το στο desk πληροφοριών του εκπτωτικού χωριού που βρίσκεται στο ισόγειο, απ' όπου και θα παραλάβετε την εκπτωτική σας κάρτα.

Σχεδιασμένο σε νεοκλασικό στυλ, με υπαίθρια πλακόστρωτα σοκάκια και υψηλή αισθητική, το εκπτωτικό χωριό σας δίνει την αίσθηση ότι κάνετε μια βόλτα σε κάποιο από τα διάσημα designer outlet της Ιταλίας: AdidasSalvatore FerragamoAlberta FerrettiMoschinoHugo BossVersaceIcebergPinkoClass Roberto CavalliDieselGianfranco FerreGant, Καλογήρου, LacosteNikeReplayTommy HilfigerCarlo PazoliniSwarovski είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα σας designer brands που μπορείτε να βρείτε στο εκπτωτικό χωριό, 35-70% πιο φθηνά όλο τον χρόνο!

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία shopping στα πολυτελή καταστήματα, και μην παραλείψετε να κάνετε ένα διάλειμμα σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή