Travel Secrets

Ανακαλύψτε τη χαρά του shopping στο McArthurGlen

Ανακαλύψτε τη χαρά του shopping στο McArthurGlen

Επισκεφθείτε το McArthurGlen Designer Outlet Athens, το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Ελλάδας που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό shopping στην Αθήνα, για κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη.

Σχεδιασμένο σε νεοκλασικό στυλ, με υπαίθρια πλακόστρωτα σοκάκια και υψηλή αισθητική, το εκπτωτικό χωριό σας δίνει την αίσθηση ότι κάνετε μια βόλτα σε κάποιο από τα διάσημα designer outlet της Ιταλίας: Adidas, Salvatore Ferragamo, Alberta Ferretti, Moschino, Hugo Boss, Versace, Iceberg, Pinko, Class Roberto Cavalli, Diesel, Gianfranco Ferre, Gant, Καλογήρου, Lacoste, Nike, Replay, Tommy HilfigerCarlo PazoliniSwarovski είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα σας designer brands που μπορείτε να βρείτε στο εκπτωτικό χωριό, 35-70% πιο φθηνά όλο τον χρόνο!

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία shopping στα πολυτελή καταστήματα, και μην παραλείψετε να κάνετε ένα διάλειμμα σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Το McArthurGLen Designer Outlet Athens βρίσκεται μόνο 15 λεπτά από το νέο Αεροδρόμιο Αθηνών στην περιοχή Σπάτων και μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Μάθετε περισσότερα στο mcarthurglenathens.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή