Travel Secrets

Η Νανά Μπούσια, ιδιοκτήτρια και managing director του Ananti City Resort, μας μιλάει για τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν τα Τρίκαλα Θεσσαλίας!

Η Νανά Μπούσια, ιδιοκτήτρια και managing director του Ananti City Resort, μας μιλάει για τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν τα Τρίκαλα Θεσσαλίας!

To Ananti City Resort δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι το κορυφαίο boutique ξενοδοχείο στην περιοχή των Τρικάλων και το ιδανικότερο ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής που θεωρείται από τις ομορφότερες της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και το καλαίσθητο design του, αλλά και για την εξαιρετική του κουζίνα που το έχει καθιερώσει ως top γαστρονομικό προορισμό στην περιοχή των Τρικάλων. Στο πλούσιο μενού των παροχών του, έχει προστεθεί και ένα υπέροχο spa με στόχο την πλήρη χαλάρωση και αναζωογόνηση των επισκεπτών του.

Εμείς ζητήσαμε από την ιδιοκτήτρια του Ananti City Resort, Νανά Μπούσια, να μας πει δυο λόγια για το ξενοδοχείο και για τον πλούσιο σε δραστηριότητες προορισμό στον οποίο βρίσκεται:

 

Γιατί να επιλέξει κάποιος το Ananti City Resort  για την διαμονή του;

Χρησιμοποιώντας τα λόγια των επισκεπτών μας θα έλεγα: για την ενέργεια που αποπνέει ο χώρος, τη φιλικότητα και εξυπηρετικότατα του προσωπικού, τη μοναδική του τοποθεσία που του δίνει διπλό χαρακτήρα (και city hotel αλλά και resort), τη θέα που προσφέρεται απλόχερα από οποιοδήποτε σημείο, για την πληθώρα δραστηριοτήτων που σου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσεις στην περιοχή, την προσοχή στη λεπτομέρεια, τη μοντέρνα αισθητική του, όλα αυτά και άλλα τόσα συνθέτουν τη μοναδική προσωπικότητα του Ananti City Resort.

 

Έχετε δώσει μεγάλη έμφαση στο φαγητό με αποτέλεσμα να αποτελεί το ξενοδοχείο γαστρονομικό hot spot στην περιοχή. Πείτε μας με δυο λόγια τι καινούργιο ετοιμάζετε για φέτος το χειμώνα στο Oltre Restaurant.

Σε κάθε νέο μενού που ετοιμάζουμε φροντίζουμε ώστε να υπάρχει το τοπικό στοιχείο, είτε αυτό είναι μια συνταγή είτε ένα υλικό, και να παρουσιάζεται σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Για να σας δώσω μια μικρή γεύση από το καινούριο μας μενού, ένα από τα πιάτα μας θα είναι το περίφημο σαγανάκι αλλά σε μια συνταγή με ριζότο! Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά που θα παρουσιάσουμε το χειμερινό μενού μας. Φυσικά όλα αυτά τα επιμελείται ο chef του ξενοδοχείου μας Κων/νος Ερμίδης.

 

Ετοιμάζετε επίσης κάποιο νέο signature cocktail για το χειμώνα;

Ετοιμάζουμε μια χειμερινή κάρτα με επιλεγμένα cocktails, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει και κάποιο με την υπογραφή μας. Το να απολαμβάνεις ένα από τα ζεστά cocktail, στο μοντέρνο περιβάλλον του Oltre με θέα τα φωτισμένα Τρίκαλα είναι ένας από τους λόγους που ανυπομονώ να έρθει ο Χειμώνας!

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πιάτο από την τοπική κουζίνα.

Θα έλεγα η μπατζίνα, μια τοπική εκδοχή της κολοκυθόπιτας!! Είναι πραγματικά πεντανόστιμη!

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος στην γύρω περιοχή;

Είναι τόσα τα μέρη που θα μπορούσες να πεις ότι ξεχωρίζουν! Το δικό μου αγαπημένα λέγεται «Τρία Ποτάμια» στην περιοχή Ασπροποτάμου αλλά αυτό λόγω προσωπικών εμπειριών και αναμνήσεων.

Ποιες είναι οι 3 top  εμπειρίες που θα προτείνατε σε κάποιον επισκέπτη σας να ζήσει στην ευρύτερη περιοχή;

Canyoning στο Μουζάκι, Hiking Tour στα Μετέωρα, Off road και trekking στα Περτουλιώτικα Λιβάδια και αν θα μπορούσα να προσθέσω και μια τέταρτη ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα.

 

Με τι ασχοληθήκατε σήμερα στο Ananti City Resort?

Σήμερα σχεδιάσαμε και ετοιμαζόμαστε να κυκλοφορήσουμε τα Gift Cards για το spa του ξενοδοχείου! Έτσι πλέον κάποιος θα μπορεί κάποιος να προσφέρει ως δώρο σε κάποιον αγαπημένο τα μασάζ ή τις περιποιήσεις ομορφιάς που διαθέτουμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

επιστροφή