Travel Secrets

Η κα Δέσποινα Σιβαροπούλου μας μιλάει για το όραμά της σχετικά με τις υπέροχες Conte Marino Villas

Η κα Δέσποινα Σιβαροπούλου μας μιλάει για το όραμά της σχετικά με τις υπέροχες Conte Marino Villas

Οι Conte Marino Villas είναι αναμφισβήτητα το πιο hot new entry της φετινής τουριστικής σεζόν. Αποτελούνται από τρεις boutique βίλες που ξεχωρίζουν για την  εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και ιδιωτικότητά τους, κυρίως όμως  για  τα πανάκριβα designers υλικά, τα διακοσμητικά και τα έπιπλα που έχουν επιλεγεί ένα ένα με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι από τους ιδιοκτήτες, τον κο Νικόλαο Γαλάνη και την κα Δέσποινα Σιβαροπούλου. Στόχος τους  ήταν να συστήσουν στους επισκέπτες τους, τα κρητικά ήθη και έθιμα και την ζεστή κρητική φιλοξενία προσφέροντάς τους παράλληλα την δυνατότητα μιας πολυτελούς ξεχωριστής διαμονής. Εμείς ζητήσαμε από την κα Δέσποινα Σιβαροπούλου να μας πει δυο λόγια για το όραμά τους αυτό: 

Τι σας έκανε να επιλέξετε την συγκεκριμένη περιοχή της Κρήτης για την δημιουργία των Conte Marino Villas?

H δημιουργία των Conte Marino Villas, υψηλής αισθητικής κατοικιών, ήταν όνειρο ζωής για εμάς. Ζώντας και ταξιδεύοντας σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, η καρδιά μας και το μυαλό μας ήταν πάντα πίσω στον τόπο μας τα Χανιά, ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη του κόσμου. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο διαμονής μοναδικό, με ιδιωτικότητα, ένα καταφύγιο που να συνδυάζει την μοντέρνα κρητική αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια και την αισθητική του σήμερα. Το χωριό μας, το Κοντομαρί, με την στρατηγική του θέση και την καταπληκτική φύση, ήταν ιδανικό για αυτό το εγχείρημα.

Οι αρχιτέκτονες, Αριστομένης και Γιώργος Βαρουδάκης σχεδίασαν και υλοποίησαν με επιτυχία το όνειρό μας και είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. 


Τι στόχο είχατε με την απόφασή σας αυτή; 

Ο στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, με διαφορετικές κουλτούρες, να επισκεφτούν τον τόπο μας και να νιώσουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη στιγμή που θα φτάσουν στο νησί μας, που τόσο πολύ αγαπάμε. Η αξέχαστη και διαφορετική εμπειρία διαμονής στα καταλύματά μας, θα τους φέρει ξανά πίσω και θα δημιουργηθεί μια κοινωνικότητα που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Οι υψηλού επίπεδου υπηρεσίες, η σύνδεση της διαμονής με στοιχεία του πολιτισμού μας και η προβολή της μεσογειακής διατροφής με τοπικά προϊόντα είναι στόχοι πρωτεύουσας σημασίας.
Όλα προσφέρονται με πολλή αγάπη και προσήλωση στις ανάγκες των καλεσμένων μας.


Γιατί να επιλέξει κάποιος τις Conte Marino Villas για τη διαμονή του;

Η αισθητική του χώρου και η απολυτή εναρμόνισή του με την κρητική φύση, δημιουργούν γαλήνη, ευεξία και χαλάρωση που όλοι έχουμε ανάγκη να βιώσουμε.

Υπάρχει απαράμιλλη ποιότητα και εμμονή στη λεπτομέρεια σε ο,τιδήποτε υπάρχει ή συμβαίνει στο Conte Marino - αρχιτεκτονική, έπιπλα, υλικά, εξοπλισμός, υπηρεσίες.
Η φιλοξενία που εδώ στην Κρήτη είναι για εμάς ανάγκη, για τους καλεσμένους μας, δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα που μας συγκινούν και μας κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι που ζούμε και μεγαλώσαμε σε αυτόν τον τόπο.


Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος στην γύρω περιοχή; 

Η παλιά πόλη των Χανίων με τα σοκάκια, τα χρώματα και τα καφέ είναι ιδανική για βόλτα και παρέα με φίλους, όλες τις ώρες της ημέρας. Προσωπικά προτιμώ αργά το απόγευμα, το σούρουπο, που μπορεί να συνδυαστεί με δείπνο σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής.

Από παραλίες υπάρχουν πολλές επιλογές, η αγαπημένη μου είναι τα Φαλάσαρνα, εύκολα προσβάσιμη, ατελείωτη, εξωτική με τυρκουάζ νερά.

Ποιά θεωρείτε απαραίτητη εμπειρία που θα πρέπει να ζήσει κάποιος στην ευρύτερη περιοχή?

Η περιοχή καλύπτει πολλά γούστα, υπάρχουν πολλές επιλογές. Θα πρότεινα οπωσδήποτε, να επισκεφτεί κάποιος την Παλιά Πόλη και να συνδυάσει τη βόλτα με δείπνο σε κάποιο προτεινόμενο εστιατόριο δοκιμάζοντας τα τοπικά εδέσματα.

Επίσης πεζοπορία σε μοναδικά μονοπάτια της κρητικής φύσης με οδηγό και εξόρμηση με σκάφος για καταδύσεις και snorkeling είναι πολύ διασκεδαστικές προτάσεις για τους φανατικούς του είδους.

Ποιό πιάτο της τοπικής κουζίνας θεωρείτε απαραίτητο must try?

Καλτσούνια, χανιώτικη κρεατότουρτα, κρητική σαλάτα, κατσικάκι με σταμναγκάθι στη κατσαρόλα, διάφορα πιάτα με χοχλιούς, κόκορα με μπάμιες στο φούρνο, αρνί τσιγαριαστό και διάφορα πιάτα με ψαρικά. Υπάρχουν  πολλές προτάσεις νόστιμες και μοναδικές.

 

 

Από: Αμαλία Μέη

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή