Travel Secrets

Η Ίος, μέσα από τα μάτια της Κωνσταντίνας Τόλη, Hotel Manager, του Ios Palace Hotel & Spa

Η Ίος, μέσα από τα μάτια της Κωνσταντίνας Τόλη, Hotel Manager, του Ios Palace Hotel & Spa

Η Ίος φημίζεται για τις όμορφες παραλίες της με τα καταγάλανα νερά, για τα αξιόλογα παραδοσιακά της προϊόντα και για το γεγονός ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε είδους ανάγκη των επισκεπτών της. Γνωστή ως το νησί των αντιθέσεων γιατί μπορεί κανείς εκεί να βρει την απόλυτη ηρεμία και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας το πανέμορφο φυσικό τοπίο, μπορεί όμως, αν και εφόσον το επιθυμεί, να μπει στους ρυθμούς της έντονης ζωής και των πάρτι και διασκεδάσει μέχρι τελικής πτώσεως.

Η καλύτερη επιλογή διαμονής είναι κατά γενική ομολογία το Ios Palace Hotel & Spa όπου η συμπαθέστατη διευθύντριά του Κωνσταντίνα Τόλη, έχει θέσει σαν βασικό της στόχο ο κάθε επισκέπτης του ξενοδοχείου να απολαμβένει εκεί μια μοναδική εμπειρία.

Η κα Τόλη δεν κατάγεται από την Ίο! Πήγε εκεί για πρώτη φορά το 2007 για να αναλάβει καθήκοντα στο Ios Palace Hotel & Spa και ο έρωτάς της για το νησί ήταν κεραυνοβόλος!

Εμείς ζητήσαμε από την κα Τόλη να μας αποκαλύψει όλα αυτά που κάνανε και την ίδια να αγαπήσει το νησί και να μας δώσει τα best insider's tips για να απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη επίσκεψή μας στην Ίο:

 

Τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει κάποιος να επισκεφθεί οπωσδήποτε την Ίο.

Για την φυσική ομορφιά και τα καταγάλανα νερά του, μα το σημαντικότερο όλων για την ενέργεια που έχει αυτό το νησί. Αυτή η ενέργεια σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει απίστευτα. 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος στο νησί;

Το κάθε μέρος της Ίου είναι ξεχωριστό για εμένα. Η Παναγία η Γκρεμιώτισσα που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της χώρας που η θέα όλου του νησιού καθώς και των γύρω νησιών όπως η Σαντορίνη, Σίκινο, μέχρι και Νάξο σου κόβει την ανάσα. Το ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Κουμπάρας καθώς και η παραλία του Μυλοπότα με την χρυσή αμμουδιά και τα υπέροχα νερά του, ιδίως τα βράδια των γεμάτων φεγγαριών που η θάλασσα έχει ένα χρώμα ασημί.

Ένα πιάτο της τοπικής κουζίνας που θεωρείτε απαραίτητο must try.

Ο επισκέπτης θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσει τα μοναδικά τοπικά τυροκομικά  της Ίου όπως τα ξινό, το σκοτύρι και το πικάντικο λευκό κεφαλοτύρι.

Ποια θεωρείτε απαραίτητη εμπειρία που θα πρέπει να ζήσει κάποιος στο νησί;

Να νοικιάσει ένα σκάφος και να επισκεφτεί όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες

Γιατί να επιλέξει κάποιος το Ios Palace Hotel & Spa για την διαμονή του;

Ξεκινώντας από τις παροχές του ξενοδοχείου, την προνομιακή θέση του στην πιο διάσημη και όμορφη παραλία του νησιού το Μυλοπότα και την απίστευτη θέα όλου του ξενοδοχείου προς την παραλία,  καταλήγοντας στο πιο σημαντικό στοιχείο του ξενοδοχείου που είναι το ανθρώπινο δυναμικό όπου ο επισκέπτης θα νοιώσει κατευθείαν την φιλοξενία, την ευγένεια και την εξυπηρέτηση του έμπειρου προσωπικού. Ο επισκέπτης φεύγει από εδώ γεμάτος, όχι μόνο από όμορφες εικόνες ,αλλά και από συναισθήματα.

Τι καινούργιο έχετε ετοιμάσει για τους επισκέπτες σας φέτος το καλοκαίρι.

Το ανακαινισμένο pool bar “Margarita” καθώς και το νέο BBQ που ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα κάθε μεσημέρι να απολαμβάνει τις σπεσιαλιτέ του chef σε συνδυασμό με τα cocktail του Pool Bar.

Ποιο είναι το signature cocktail του pool bar;

Είναι ένα δροσερό και ελληνικό cocktail το «Grandma’s garden» με βάση την μαστίχα.

Ποια θεραπεία του spa του ξενοδοχείου θεωρείτε πως πρέπει να δοκιμάσει οπωσδήποτε ένας επισκέπτης σας;

Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσει το μασάζ λεμφικής αποστράγγισης το οποίο είναι κατεξοχήν θεραπευτικό.

Ποιον διάσημο επισκέπτη έχετε φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο;

Φιλοξενούμε αρκετούς διάσημους κάθε καλοκαίρι, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά γιατί γι αυτό τον λόγο επισκέπτονται την Ίο, γιατί εδώ κάνουν αληθινές διακοπές σε έναν ήρεμο και μαγικό τόπο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

επιστροφή