Travel Secrets

Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος μιλά για τις νέες θέσεις εργασίας του τουρισμού, στο Έθνος

Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος μιλά για τις νέες θέσεις εργασίας του τουρισμού, στο Έθνος

"Νέο προσωπικό σε Άνδρο, Ίο και Κω"

Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος, Managing Director της Hip Collection απαντά στις ερωτήσεις της “Εργασίας”:

- Θα προσλάβετε νέο προσωπικό εν όψει της θερινής περιόδου;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εν όψει καλοκαιριού που η ζήτηση αναμένεται αυξημένη, η εταιρεία ζητά προσωπικό για να στελεχώσει τα ξενοδοχεία της. Η εταιρεία Hip Collection, για τη φετινή σεζόν στα νησιά Άνδρο, Ίο και Κω θα προσλάβει για:

- Την υποδοχή και τις κρατήσεις: Υπεύθυνο/-η υποδοχής, Υπεύθυνο/-η κρατήσεων, ρεσεψιονίστ, πρακτική ρεσεψιόν, πωλήσεις-μάρκετινγκ, Guest Relations.

- Επισιστικά τμήματα: F&B Manager, Maitre D' Hotel, Captain, σερβιτόρο Α, σερβιτόρο Β, Μπάρμαν-Μπαργούμαν, Βοηθό Μάγειρα.

- Συντήρηση: Βοηθό Συντηρητή

- Τμήμα Ορόφων: Προϊσταμένη ορόφων, καμαριέρες

- Spa: Προϊσταμένη spa, spa therapist, μανικιουρίστα

- Έχετε αξιοποιήσει κάποια από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ;

Κανένα από τα ξενοδοχεία μέχρι τώρα δεν έχει αξιοποιήσει προγράμματα του ΟΑΕΔ. Συνήθως συνεργαζόμαστε με τη σχολή Le Monde και το ΤΕΙ Πάτρας (Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων) έτσι ώστε να προσφέρουμε σε νέους φοιτητές την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους σε ένα από τα ξενοδοχεία, και γιατί όχι, να συνεχίσουν σε μελλοντική επαγγελματική συνεργασία.

- Θεωρείτε ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει αιχμή του δόρατος προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ανεργίας;

Ο τουρισμός είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παράγοντας για την οικονομία της χώρας μας. Πρέπει λοιπόν να στελεχώνεται καλά και επαρκώς από τις επιχειρήσεις για να μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις γειτονικές χώρες και να προσφέρουμε στον πελάτη το Value for Money. Ο τουρισμός (είτε θερινός είτε χειμερινός) είναι ένα κλάδος που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει τη χώρα μας αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που προέκυψαν από την ITB στο Βερολίνο, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, ο τουρισμός είναι εκείνος που μπορεί να δώσει τα πρώτα θετικά μηνύματα για την ελληνική οικονομία εντός του 2013.

Αποστολή βιογραφικών: hr@hipcollection.gr

Από: Ελένη Νικολούλια

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή