Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts στη Διεθνή Τουριστική έκθεση ITB Berlin

Η Trésor Hotels & Resorts στη Διεθνή Τουριστική έκθεση ITB Berlin

Η ITB Berlin είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ σε 5 μόλις μέρες προσελκύει περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες και δημοσιογράφους από τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.

Η Trésor Hotels & Resorts, συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, με δικό της corner, μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ, το οποίο τυγχάνει πλήρους αναγνώρισης και υποστήριξης.

Ο κος Πάνος Πανταζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, δήλωσε:«Σκοπός της παρουσίας μας στην ITBBerlin, είναι αφενός η ενίσχυση της παρουσίας μας σε διεθνές επίπεδο, μέσω της δικτύωσης με Γερμανούς touroperators και media, αλλά και η ενδυνάμωση του προγράμματος πιστότητας, TClub, με την προσέλκυση 5000 μελών».

Με περισσότερα από 20 luxury boutique hotels, στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η Trésor Hotels & Resorts, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να κερδίσουν μοναδικά πακέτα εμπειρίας στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια είναι η εγγραφή στο πρόγραμμα πιστότητας TClub.

H Trésor Hotels & Resorts αποτελεί την πιο πολύτιμη συλλογή ελληνικών boutique ξενοδοχείων. Πρωταρχικός της στόχος για το 2013,αποτελεί η διεθνής επέκταση των δραστηριοτήτων της, μέσω της προσέλκυσης νέων ξενοδοχείων, σε Ιταλία, Τουρκία και Κύπρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε πολύ, επικοινωνήστε

Mail: marketing@tresorhotels.com

Tηλ: 210-8981884

 

Από: Ελένη Νικολούλια

 
 

επιστροφή