Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts στον Αγγελιοφόρο

Η Trésor Hotels & Resorts στον Αγγελιοφόρο

«Ανακαλύπτουμε κρυμμένους θησαυρούς»

Ακολουθεί το δημοσίευμα όπως παρουσιάστηκε στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος στο τεύχος της Κυριακής 27 Ιανουαρίου, από την Ντέπυ Χιωτοπούλου.

Αποτελείται από είκοσι boutique hotels σε δεκαπέντε ελληνικούς προορισμούς, τόσο σε νησιά όσο και στη χερσαία χώρα, ενώ στόχος είναι, μέχρι τα τέλη του 2013, ο αριθμός των ξενοδοχείων να διπλασιαστεί.

Η «Trésor Hotels and Resorts» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 με αντικείμενο τη δημιουργία μίας αλυσίδας προσεκτικά επιλεγμένων ανεξάρτητων ελληνικών ξενοδοχείων, τεσσάρων και πέντε αστέρων, σε κορυφαίους -καλοκαιρινούς και χειμερινούς- προορισμούς της Ελλάδας.

«Επιλέγουμε μικρά boutique hotels, είναι τα μόνα που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες προσωπική φροντίδα», επισημαίνει ο κ. Πανταζόπουλος, ο οποίος εξηγεί τις ωφέλειες που έχουν τόσο οι πελάτες επιλέγοντας κάποιο ξενοδοχείο της αλυσίδας για τη διαμονή τους όσο και οι επιχειρηματίες οι οποίοι εντάσσονται κάτω από την ομπρέλα της Trésor Hotels and Resorts.

Σύμφωνα με τον κ. Πανταζόπουλο, ο πελάτης, ως μέλος της αλυσίδας επιβραβεύεται και αποκτά προνόμια στα ξενοδοχεία της «Trésor Hotels and Resorts», σε επίπεδο εξυπηρέτησης. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να παίρνει upgrades, εκπτώσεις μέσα στα τμήματα του ξενοδοχείου, και ύστερα από κάποιο επίπεδο προνομιακές τιμές μέχρι και δωρεάν διανυκτερεύσεις και δωρεάν μίλια από αεροπορικές εταιρίες.

Ολοκληρωμένες εμπειρίες

Στόχος της «Trésor Hotels and Resorts» είναι οι πελάτες της να αποκτούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία και εκτός της επιλογής του ξενοδοχείου να υπάρχει ένα προτεινόμενο πακέτο για την περιοχή, όπως δραστηριότητες, πολιτιστικά δρώμενα, επιλογή επιλεκτικού εστιατορίου, ανακάλυψη αυθεντικών τοπικών προϊόντων κ.ά.

«Θέλουμε ο επισκέπτης να αγαπήσει, όχι μόνο το ξενοδοχείο, αλλά και τον προορισμό», επισημαίνει ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εστιάζει και στην ανάδειξη εναλλακτικών προορισμών στην Ελλάδα.

«Είμαστε ένα δυνατό κανάλι πώλησης προς τα ξενοδοχεία, πηγαίνουμε σε εκθέσεις στο εξωτερικό, και παράλληλα παρουσιάζουμε τους εναλλακτικούς, ανερχόμενους προορισμούς της Ελλάδας, και όχι μόνο τους κλασικούς, όπως για παράδειγμα τα Τρίκαλα Κορινθίας ή τη Βυτίνα, που μπορεί στους Έλληνες να είναι γνωστοί προορισμοί, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με την ξένη αγορά», εξηγεί ο κ. Πανταζόπουλος.

Εξασφάλιση πιστοποίησης και ποιότητας

Όσον αφορά τις ωφέλειες που έχουν οι επιχειρηματίες - μέλη της αλυσίδας «Trésor Hotels and Resorts», αυτές είναι η εναρμόνιση με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία όσον αφορά τα levels of services, η εξασφάλιση πιστοποίησης και ποιότητας. «Στην αλυσίδα υπάρχουν ξενοδοχεία έως 60 δωμάτια, επιλέγουμε μικρά boutique hotels, γιατί σ' αυτά υπάρχει η αίσθηση της αυθεντικής φιλοξενίας», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας.

Άλλα benefits για τους επιχειρηματίες είναι το destination marketing, δίνοντας την ίδια βάση σε κάθε προορισμό όπως για το ξενοδοχείο (δίνονται κίνητρα για την προσέλκυση περισσοτέρων σε κάποιον προορισμό), είναι οι εμπορικές συνέργειες όπου εκεί ο ξενοδόχος επωφελείται όσον αφορά τα καθημερινά έξοδα της επιχείρησής του, είναι ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας με διάφορα σεμινάρια από φορείς (στόχος η ενδυνάμωση του διευθυντή και η μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητά του), η εσωτερική πλατφόρμα επικοινωνίας ανταλλάσσοντας πληροφορίες και εμπειρίες όσον αφορά το τουριστικό προϊόν κ.ά.

Info

- Η «Trésor Hotels and Resorts» έχει ως όραμα την ανάδειξη επιλεγμένων ξενοδοχειακών μονάδων σε ανερχόμενους, αλλά και εδραιωμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στόχος της είναι η δημιουργία ενός ευρέως αναγνωρισμένου brand boutique ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα -και στο εξωτερικό- που θα συνθέτουν τις καλύτερες επιλογές διαμονής με κοινό γνώμονα την παροχή εμπειριών αυθεντικής φιλοξενίας (www.tresorhotels.com).

- Το T CLUB αποτελεί το ανταγωνιστικό και πρωτοποριακό σύστημα επιβράβευσης της «Trésor Hotels & Resorts» και απευθύνεται στους πελάτες των ξενοδοχείων της αλυσίδας. Ο επισκέπτης γίνεται μέλος του T CLUB, μέσω του επίσημου site της αλυσίδας.

- Φιλοδοξία της «Trésor Hotels & Resorts» είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου boutique ξενοδοχείων, εξειδικευμένων στην παροχή αυθεντικής φιλοξενίας και ολοκληρωμένων εξατομικευμένων ταξιδιωτικών προτάσεων.

- Αυτήν τη στιγμή η αλυσίδα «Trésor Hotels and Resorts» αποτελείται από 20 boutique hotels σε Νάξο, Ανδρο, Ρόδο, Κω, Σαντορίνη, Σίφνο, Ιο, Αστυπάλαια, Αθήνα, Ζαγοροχώρια (Κήποι, Μικρό Πάπιγκο), Βυτίνα, Γερολιμένα Μάνης, Τρίκαλα Κορινθίας, ενώ πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στο Ναύπλιο, στα Τρίκαλα, στα Ιωάννινα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσιευμένο άρθρο του Αγγελιοφόρου.

Από: Ελένη Νικολούλια

 
 

επιστροφή