Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts στην Καθημερινή

Η Trésor Hotels & Resorts στην Καθημερινή

“Οι εταιρείες – μάνατζερ επεκτείνονται στη διαχείριση ελληνικών ξενοδοχείων”

Ακολουθεί το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στις 4 Ιανουαρίου στην Καθημερινή από τον δημοσιογράφο Στάθη Κουσούνη

Ο κ. Παναγιώτης Πανταζόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Tresor Hotels & Resorts υπό την ομπρέλα της οποίας βρίσκονται 20 ανεξάρτητα ελληνικά boutique ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, αναφέρει ότι μέσα στο 2013 θα διπλασιάσει τον αριθμό μονάδων που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της. Η εταιρεία λειτουργεί σαν κανάλι πωλήσεων για τις συνεργαζόμενες μονάδες.

Παράλληλα, οι πελάτες των μονάδων ως μέλη αποκτούν ειδικά προνόμια, έχοντας είτε εκπτώσεις στα τμήματα που διαθέτουν, όπως για παράδειγμα τα επισιτιστικά  είτε δικαίωμα αναβάθμισης δωματίων είτε δωρεάν διανυκτερεύσεις.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, μέσα στην επόμενη διετία στόχο αποτελεί να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κύπρο, στην Ιταλία και την Τουρκία.

Ο κ. Πανταζόπουλος διαπιστώνει την ανάγκη που υπάρχει σε ανερχόμενους προορισμούς για την προώθηση των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι, πέραν της προώθησης των μονάδων, δίνει βάση και στην προβολή των προορισμών που είναι η έδρα τους.

Ακόμη, συμμετέχει σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, έχει έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματοποιεί σεμινάρια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, στο kathimerini.gr

Από: Ελένη Νικολούλια

 
 

Φωτογραφίες

Tresor

επιστροφή