Travel Secrets

Άννα Παπαρίζου: Συνέντευξη με την Dreamista blogger που ξέρει τα μυστικά για ονειρεμένα ταξίδια

Άννα Παπαρίζου: Συνέντευξη με την Dreamista blogger που ξέρει τα μυστικά για ονειρεμένα ταξίδια

Έχει ταξιδέψει ήδη σε 28 χώρες, ενώ αυτή τη στιγμή βιώνει το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής της. Η Άννα Παπαρίζου είναι η αγαπημένη μας lifestyle travel blogger που μας κάνει να ονειρευόμαστε τα επόμενα μάς ταξίδια και μας χαρίζει έξυπνα travel και fashion tips, μέσα από το υπέροχο blog της Dreamista.gr. Απολαύστε τη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Trésor Hotels & Resorts και εμπνευστείτε για το επόμενο dream trip σας!

Πώς είναι να ζεις ως Dreamista;

Είναι όμορφη η καθημερινότητά μου ως blogger στο Dreamista.gr. Καθημερινά, υπάρχουν lifestyle events στα οποία έρχομαι σε επαφή με δημιουργικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, ενώ το ίδιο το γεγονός ότι κάνω αυτό που αγαπώ, ταξιδεύω και καταγράφω τις εμπειρίες μου, είναι ένα όνειρο που έκανα πραγματικότητα.

 

Το Dreamista.gr είναι ένα από τα καλύτερα lifestyle travel blogs της Ελλάδας με μεγάλο αναγνωστικό κοινό. Με ποιο τρόπο εμπνέεις τους αναγνώστες σου;

Το κλειδί είναι να μελετάς το κοινό σου. Βδομάδα τη βδομάδα τα τελευταία 2 χρόνια, παρακολουθώ ποια άρθρα μου είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση, και επιδιώκω έτσι να δημιουργώ περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους αναγνώστες μου. Και αυτό είναι travel tips και εμπειρίες από τα δικά μου ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο. Σκοπός μου λοιπόν είναι να εμπνέω τους αναγνώστες μου να κάνουν τα δικά τους ταξιδιωτικά όνειρα πραγματικότητα, ακολουθώντας τα tips μου και δίνοντάς τους ιδέες για προορισμούς και διαδρομές.

Ποια εμπειρία διαμονής σε ξενοδοχείο θα σου μείνει αξέχαστη;

Αγαπώ τα boutique hotels, γι' αυτό και στην Ελλάδα προτιμώ πάντα για τη διαμονή μου τα Trésor Hotels & Resorts. Γενικότερα, για μένα το πιο σημαντικό σε ένα ξενοδοχείο είναι η τοποθεσία του. Δεν θα ξεχάσω την πανοραμική θέα στις αυστριακές Άλπεις από το γωνιακό δωμάτιό μας στο Innsbruck, το ονειρεμένο μας bungalow πάνω στον Ινδικό Ωκεανό στο Βόρειο Μπαλί, ή την cabana μας πάνω στη λευκή αμμουδιά της Playa Norte στο Isla Mujeres στο Μεξικό.

 

Υπάρχει συνταγή για να οργανώσεις σωστά ένα ιδανικό ταξίδι;

Φυσικά! Όλα τα tips για να κάνεις κάθε σου ταξίδι ονειρεμένο βρίσκονται εδώ - και είναι βγαλμένα από τις δικές μου εμπειρίες, από λάθη που έκανα κι έμαθα, από μυστικά που μοιραζόμαστε μεταξύ μας οι bloggers και οι business travelers. Ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή!

 

Έχεις ταξιδέψει ήδη σε 28 χώρες! Ποιο είναι το επόμενό dream trip σου;

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πιο ονειρεμένο ταξίδι, μιας και πρόσφατα έγινα μητέρα δύο υπέροχων αγοριών! Δεν σταματάω όμως να ονειρεύομαι και ταξίδια στον κόσμο, οικογενειακά πλέον. Προς το παρόν, μελετάω τα tips άλλων bloggers για ταξίδια με μωρά, με δίδυμα κ.λπ., για να οργανώσω ένα dream trip και να γιορτάσουμε έτσι την καινούργια μας οικογένεια!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή