Travel Secrets

Raphaël Spezzotto: O κορυφαίος Γάλλος blogger ανακαλύπτει τη μαγεία των Σπετσών και του Ποσειδωνίου

Raphaël Spezzotto: O κορυφαίος Γάλλος blogger ανακαλύπτει τη μαγεία των Σπετσών και του Ποσειδωνίου

Την αυθεντική φιλοξενία των Σπετσών μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers του στα social media ο δημοφιλής Γάλλος blogger Raphaël Spezzotto! Ο Γάλλος digital influencer επισκέφθηκε το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού και απόλαυσε την πολυτελή φιλοξενία του κορυφαίου ξενοδοχείου – μέλους της Trésor Hotels & Resorts, Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες. Τη διαμονή του στις Σπέτσες και το Poseidonion διοργάνωσε η Trésor Hotels & Resorts, σε συνεργασία με τη Marketing Greece.

Ο Raphaël Spezzotto διατηρεί ένα πολύ δημοφιλές Instagram account, με περισσότερους από 116 χιλιάδες followers, ενώ στο Twitter έχει πάνω από 11.200 ακολούθους. Παράλληλα, το ομώνυμο blog του έχει πάνω από 40.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, ενώ γράφει τα άρθρα του κυρίως στα Αγγλικά.

O Raphaël Spezzotto, μαζί με τη σύντροφό του Fanny Bombard, που επίσης διατηρεί ένα πολύ δυναμικό account στο Instagram, με πάνω από 8.500 followers, ταξίδεψαν στις Σπέτσες και εξερεύνησαν το αυθεντικό πρόσωπο του νησιού, ενώ παράλληλα έζησαν την μοναδική εμπειρία «Από τη Φάρμα στο Τραπέζι», στη φάρμα του Ποσειδωνίου.

Ζήστε την εμπειρία του, μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες του στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γάλλος digital influencer βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Marketing Greece, Blogtrotters, όπου κορυφαίοι digital influencers του εξωτερικού αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία στην Ελλάδα μέσα από τα προσωπικά τους social media, αλλά και της ψηφιακής πλατφόρμας www.blogtrotters.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή