Travel Secrets

Ο Managing Director της Trésor Hotels & Resorts, Παναγιώτης Πανταζόπουλος, μιλάει στη Ναυτεμπορική

Ο Managing Director της Trésor Hotels & Resorts, Παναγιώτης Πανταζόπουλος, μιλάει στη Ναυτεμπορική

Σε διαδικασία αναπτυξιακής τροχιάς βρίσκεται η αλυσίδα ξενοδοχείων της Tresor Hotels & Resorts, η οποία μέσα σε ένα μόλις χρόνο έχει υπό την ομπρέλα της 20 ξενοδοχεία και θέτει στόχο να τα διπλασιάσει μέχρι τέλος του επόμενου έτους.

Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος, Managing Director της Tresor Hotels & Resorts, αναφέρει στη “Ν” ότι η Tresor Hotels & Resorts που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 έχοντας ως έδρα την Αθήνα, εξειδικεύεται στη συγκρότηση δικτύου ανεξάρτητων, boutique ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων στους σαράντα κορυφαίους –καλοκαιρινούς και χειμερινούς- τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Η εταιρεία υλοποιεί μια διεθνώς επιτυχημένη τάση στον τουρισμό, την τάση της “προσχώρησης”, διατηρώντας όμως το κάθε μέλος την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου (affiliation), την οποία μετέφερε στην Ελλάδα.

Άλλωστε, βλέπουμε ότι και στην Ελλάδα οι επισκέπτες επιδιώκουν να μένουν σε ξενοδοχεία, τα οποία εντάσσονται κάτω από έναν μεγαλύτερο θεσμό, λέει ο κ. Πανταζόπουλος.

Ο κ. Πανταζόπουλος πιστεύει ότι οι συνεργασίες μεταξύ των τουριστικών μονάδων είναι το μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο, αναφέρει, ότι στις ΗΠΑ το 70% των ξενοδοχείων ανήκει σε διάφορες αλυσίδες, ενώ στην Ευρώπη τα ποσοστά είναι ακριβώς αντίστροφα, καθώς μόνο το 26% ανήκει σε κάποιας μορφή αλυσίδα.

Η Tresor έχει στόχο, όπως υπογραμμίζει, να έχει υπό την σκέπη της 40 ξενοδοχεία στα επόμενα δύο χρόνια και μετά θα αρχίσει η επέκταση στο εξωτερικό με πρώτο στόχο την Κύπρο, ενώ ακολουθεί η Ιταλία και η Τουρκία.  

(Του Λάμπρου Καραγεώργου)

Από: Ελένη Νικολούλια

 
 

επιστροφή