Travel Secrets

Melanie Martins: Η ελληνική φιλοξενία είναι η καλύτερη στην Ευρώπη

Melanie Martins: Η ελληνική φιλοξενία είναι η καλύτερη στην Ευρώπη

Για το ταξίδι της στην Ελλάδα, τις εμπειρίες που έζησε και τη γνώμη της για ελληνική φιλοξενία μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξη στην Trésor Hotels & Resorts η Melanie Martins, μοντέλο και digital influencer με ειδίκευση στο luxury travel, lifestyle και fashion και με εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social mediaΗ Melanie Martins, έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, επισκέφθηκε τον περασμένο Μάιο τα ξενοδοχεία Astra Suites στη Σαντορίνη και Aqua Blu Boutique Hotel + Spa στην Κω, απολαμβάνοντας την αυθεντική φιλοξενία των boutique θησαυρών του δικτύου και δημοσιεύοντας υπέροχα στιγμιότυπα από τις στιγμές των διακοπών της στα προσωπικά της social media. Διαβάστε την απολαυστική της συνέντευξη!

Μίλησέ μας για σένα και για το πώς αποφάσισες να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο.

Γεννήθηκα στο Παρίσι και μετακόμισα από τη Γαλλία στην Πορτογαλία όταν ήμουν 8 χρονών, επομένως από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησα να ταξιδεύω και να ανακαλύπτω νέες χώρες και κουλτούρες. Έκανα με τους γονείς μου ορισμένα ταξίδια στην Ευρώπη αλλά στα 17 μου, όταν ταξίδεψα για πρώτη φορά μόνη μου, στο Μαρόκο, διαπίστωσα ότι αυτό είναι το μεγαλύτερό μου πάθος. Ήμουν πολύ χαρούμενη όσο ήμουν "σε κίνηση". Μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, ταξίδεψα σε παραπάνω από 40 χώρες και έγινα Top Contributor στο TripAdvisor, με πολλά discovery badges. Ωστόσο, στα 22 μου αποφάσισα να πάω τα ταξίδια μου σε άλλο επίπεδο, με τη δημιουργία σελίδας στο Facebook, στο Instagram, Snapchat, δικής μου ιστοσελίδας κλπ. Από τότε ξεκίνησα να μοιράζομαι το πάθος μου με τον κόσμο. 

Μοιράσου μαζί μας τα συναισθήματά σου για τη Σαντορίνη.

Η Σαντορίνη ήταν σίγουρα στην ταξιδιωτική μου λίστα! Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους την επισκέφθηκα. Η Σαντορίνη έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα, το ηλιοβασίλεμά της είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο μαγικά του κόσμου και η ποιότητα των καταλυμάτων στο νησί το μετατρέπει σε ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία που έχω πάει ποτέ. 

Τι σου άρεσε περισσότερο στο Astra Suites στη Σαντορίνη;

Τόσα πολλά πράγματα! Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από το Astra Suites. Αρχικά, λάτρεψα την υπέροχη θέα στον Σκάρο, ενώ το ίδιο το ξενοδοχείο είναι μοναδικό μέρος για να δεις το ηλιοβασίλεμα. Επίσης, η πισίνα ήταν υπέροχη! Έβγαλα μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες εκεί. Παράλληλα, λάτρεψα την ιδιωτικότητα που το Astra Suites προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του, καθώς το πρωινό σερβίρεται κάθε πρωί στην ιδιωτική σου ταράτσα. Ειδικά αν έχεις ιδιωτική πισίνα, δεν θα θέλεις με τίποτα να αφήσεις αυτόν τον συγκλονιστικό παράδεισο γαλήνης και ηρεμίας. Το προσωπικό είναι επίσης πολύ εξυπηρετικό και φιλικό, ενώ ο Γιώργος, ο manager του ξενοδοχείου, είναι άψογος οικοδεσπότης.

Θα πρότεινες το νησί της Κω στους followers σου και γιατί;

Η Κως ήταν η μικρή μου απόδραση από τα πιο mainstream νησιά, καθώς λατρεύω να εξερευνώ κρυμμένα διαμάντια. Η επίσκεψή μου στην πατρίδα του Ιπποκράτη, του πατέρα της σύγχρονης ιατρικής, ήταν πραγματική απόλαυση, καθώς η Κως δε διαθέτει μόνο αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και πανέμορφες αμμώδεις παραλίες. Αλλά η καλύτερη ανάμνησή μου από το νησί ήταν στη Ζιά, ένα μικρό παραδοσιακό χωριό στο βουνό, απ’ όπου μπορεί να απολαύσεις ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στο εστιατόριο Ωρομέδων, το καλύτερο εστιατόριο της περιοχής. Αλλά πριν θα πρέπει να δοκιμάσεις λεμονάδα στο καφέ Νερόμυλος και να θαυμάσεις την υπέροχη παραδοσιακή διακόσμησή του. 

Μοιράσου μαζί μας την εμπειρία σου στο Aqua Blu Boutique Hotel + Spa στην Κω.

Λάτρεψα την σουίτα με την ιδιωτική πισίνα, που σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητά σου. Η πισίνα το βράδυ άλλαζε χρώμα, γινόταν ροζ και ήταν πανέμορφη! Επίσης, το spa και οι θεραπευτές του ήταν πραγματικά υπέροχοι. Ήταν η πρώτη μου φορά που δοκίμασα τις θεραπείες προσώπου και σώματος Indian Body ritual και Japanese facial και τις συστήνω ανεπιφύλακτα! Το προσωπικό και ο manager του ξενοδοχείου ήταν πολύ φιλικοί και αισθανόσουν σαν στο σπίτι σου.

Ποια είναι η γνώμη σου για την περίφημη ελληνική φιλοξενία;

Πιστεύω ότι είναι αναμφίβολα η καλύτερη στην Ευρώπη. Οι Έλληνες είναι πολύ φιλικοί, ζεστοί και προνοητικοί. Για παράδειγμα, όταν ήμουν στην πισίνα του ξενοδοχείου Astra Suites και έβγαζα φωτογραφία, ο bartender μου πρόσφερε αμέσως ένα cocktail χωρίς να το έχω ζητήσει, λέγοντάς μου ότι «λείπει ένα cocktail από τη φωτογραφία μου».

Πού σχεδιάζεις να ταξιδέψεις στη συνέχεια;

Πιθανόν στην Ιταλία, στο Portofino, Cinque Terre κλπ. Επίσης, φέτος σκοπέυω να επισκεφθώ την Καλιφόρνια, το Ντουμπάι και τις Μαλδίβες.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή