Travel Secrets

Αφιέρωμα: Οι γυναίκες Hotel Managers που διαπρέπουν στα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts

Αφιέρωμα: Οι γυναίκες Hotel Managers που διαπρέπουν στα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts

Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας, απολαύστε ένα αφιέρωμα στις γυναίκες Hotel-Managers που διαπρέπουν στα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts, αποδεικνύοντας ότι με πάθος, δυναμισμό και σκληρή δουλειά, η επιτυχία είναι σίγουρη! Θαυμάστε τις παρακάτω και ακολουθήστε το παράδειγμά τους!

Νανά Μπούσια, Ananti City Resort

Ιδιοκτήτρια και Managing Director του κορυφαίου boutique ξενοδοχείου των Τρικάλων, Ananti City Resort, η Νανά Μπούσια μας δείχνει τον τρόπο του πώς μια γυναίκα και μάλιστα νεαρή σε ηλικία μπορεί να διαπρέψει στον τουριστικό τομέα. Η Νανά Μπούσια έχει καταφέρει να κάνει το ξενοδοχείο ελκυστικό στη γενιά των millenials, αλλά και να δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες για τους φιλοξενούμενούς του Ananti.

Κωνσταντίνα Τόλη, Ios Palace Hotel & Spa

Από το 2007 έχει αναλάβει τη διεύθυνση του Ios Palace Hotel & Spa, του πανέμορφου ξενοδοχείου που βρίσκεται στην παραλία του Μυλοπότα στην Ίο. Με χαμόγελο, πάθος και σκληρή δουλειά, η Κωνσταντίνα Τόλη έχει θέσει ως βασικό της στόχο να χαρίζει στον κάθε επισκέπτη του Ios Palace μια μοναδική εμπειρία και το καταφέρνει!

Δέσποινα Σιβαροπούλου, Conte Marino Villas

Η ιδιοκτήτρια των υπέροχων υπερπολυτελών βιλών Conte Marino Villas στα Χανιά αποδεικνύει ότι τα όνειρα ζωής μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με θέληση, πολλή αγάπη και προσήλωση. Ακολουθώντας το προσωπικό της όραμα προς την επιτυχία, δημιούργησε τις Conte Marino Villas, με στόχο να συστήσει στους επισκέπτες τη δυνατότητα μιας πολυτελούς ξεχωριστής διαμονής σε συνδυασμό με τη ζεστή κρητική φιλοξενία.

Ανίτα Παπαντωνίου, Corona Borealis

 

Έπειτα από 20 χρόνια στον χώρο της μόδας, η Ανίτα Παπαντωνίου, ιδιοκτήτρια και manager του πανέμορφου ξενοδοχείου Corona Borealis στη Νάξο, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τουρισμό και μάλιστα με πολλή μεγάλη επιτυχία. Με στόχο να προσφέρει αυθεντική ελληνική φιλοξενία και εκλεπτυσμένο γούστο που αντανακλάται στο ξενοδοχείο, η Ανίτα Παπαντωνίου αποτελεί μια εξαιρετική οικοδέσποινα.

Έλσα Εξάρχου, Μικρό Πάπιγκο 1700

Έχοντας τα ηνία του παραμυθένιου boutique ξενοδοχείου στην καρδιά του Ζαγορίου, Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, η Έλσα Εξάρχου αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι εξαιρετική μητέρα και σύζυγος και να διαπρέπει και επαγγελματικά! Προσφέροντας αυθεντική φιλοξενία, έχει καταφέρει να μετατρέψει το ξενοδοχείο σε μία όαση γαλήνης και ηρεμίας στη φύση του Ζαγορίου.

Μαρία Στρατή, Poseidonion Grand Hotel

Είναι δυναμική, έχει πάθος και δουλεύει σκληρά. Η Μαρία Στρατή, η γυναίκα που έχει αναλάβει τη διεύθυνση του εμβληματικού ξενοδοχείου Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, έχοντας πλούσιο βιογραφικό σε σημαντικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και την Ιταλία, αποδεικνύει καθημερινά ότι τίποτα δε μπορεί να εμποδίσει μία γυναίκα από την επιτυχία, αν έχει πάθος και αφοσίωση σε ό,τι κάνει.

Μαρία Γιαννάκου, Anerada Inn Boutique Hotel

Το κουκλίστικο ξενοδοχείο Anerada Inn Boutique Hotel στο Μεγάλο Χωριό Καρπενησίου αντανακλά το γυναικείο ρομαντισμό και το εκλεπτυσμένο γούστο της ιδιοκτήτριάς του, Μαρίας Γιαννάκου, που καταφέρνει να συνδυάσει τα παραμύθια με νεράιδες και την αυθεντική φιλοξενία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους φιλοξενούμενούς της.  

Ευαγγελία Βενιέρη, 12 Months Luxury Resort

Η Ευαγγελία Βενιέρη, διευθύντρια και ιδιοκτήτρια του εκπληκτικού boutique ξενοδοχείου 12 Months Luxury Resort στο Πήλιο, έχει ανεβάσει τα stardards της φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας δυναμικής, επιτυχημένης γυναίκας.  

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή