Travel Secrets

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa είναι το καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa είναι το καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, το πολυβραβευμένο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα Ζαγοροχώρια και πρεσβευτής του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού στα Παγκόσμια Βραβεία World Luxury Hotel Awards 2017, ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη!

Σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Kulm στο St. Moritz της Ελβετίας και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές, χαρίζοντας αυτόν τον σημαντικό τίτλο στο Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa. Το βραβείο παρέλαβε η κα Έλσα Εξάρχου, Hotel Manager του ξενοδοχείου.

180 luxury hotels από 80 χώρες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα βραβεία World Luxury Hotel Awards στις κατηγορίες ξενοδοχείων που προβάλλουν τα μοναδικά σημεία πώλησης καθώς επίσης και τους προορισμούς τους.

Το συγκρότημα των ιστορικών κτιρίων που συνθέτουν το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Παγκόσμιου Γεωπαρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO στα Ζαγοροχώρια.

Τα World Luxury Hotel Awards αποτελούν έναν παγκόσμιο οργανισμό που χαρακτηρίζεται ως τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας ανά την υφήλιο, επιλέγοντας τα κορυφαία ξενοδοχεία και αναγνωρίζοντας τις παροχές παγκόσμιας κλάσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους επισκέπτες. Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων World Luxury Hotel Awards, που ιδρύθηκε το 2006 είναι το κορυφαίο επίτευγμα της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει διεθνή αναγνώριση τόσο στα ίδια τα ξενοδοχεία όσο και στις χώρες από όπου προέρχονται.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή