Travel Secrets

Σε αυτή τη σουίτα θα ξυπνήσετε με θέα τη χαράδρα του Βίκου

Σε αυτή τη σουίτα θα ξυπνήσετε με θέα τη χαράδρα του Βίκου

Μια σαγηνευτική σουίτα με θέα τη χαράδρα του Βίκου, στο βραβευμένο ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά! Η νέα Jacuzzi Suite του ξενοδοχείου που τιμήθηκε με τη διάκριση του καλύτερου Luxury Hotel & Spa της Ευρώπης, κάνει την ομορφιά του τοπίου να δείχνει πιο επιβλητική και μετατρέπεται στο ιδανικό σας καταφύγιο στα Ζαγοροχώρια

Ξύλινα δάπεδα και οροφή, πέτρινοι τοίχοι, γήινα χρώματα και μοντέρνο ντιζάιν, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ζήσετε αξέχαστες διακοπές στα Ζαγοροχώρια.

Η Jacuzzi σουίτα του ξενοδοχείου μοιάζει να έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές μέσα στη φύση του Ζαγορίου. Είναι προσιτά πολυτελής και ευρύχωρη (72 τ.μ.), ενώ το open plan design προσδίδει στην ατμόσφαιρα μια μοντέρνα αισθητική. 

Στα Highlight το εσωτερικό στρογγυλό Jacuzzi 1,50cm που θα μετατραπεί στο ιδανικό σας προσωπικό mini spa. Κατεβάστε την εφαρμογή app από το κινητό σας και δείτε το νερό του Jacuzzi να χρωματίζεται σε όλους τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου μέσα από τον ειδικό φωτισμό LED!

Παράλληλα, όπως και στις υπόλοιπες σουίτες του Μικρό Πάπιγκο 1700, η ζαγορίσια αρχιτεκτονική και το μοντέρνο design βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, προκαλώντας το ρομαντισμό και την άνεση του χώρου.

Η νέα Jacuzzi Suite του Μικρό Πάπιγκο 1700 βρίσκεται σε ένα επίπεδο και είναι ιδανική για Honeymoon, αλλά και για τετραμελή οικογένεια.

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa είναι ένα πολυβραβευμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται φωλιασμένο στην καρδιά του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου, στη φημισμένη περιοχή του Ζαγορίου. Περιλαμβάνει 7 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα ξεχωριστά σχεδιασμένο spa που διακρίνεται για τον σεβασμό στο περιβάλλον και το εστιατόριο Veranda at 1700. Σχεδόν σαν ένα χωριό μέσα στο χωριό, αναπτύσσεται ήπια στον χώρο σε διάφορα επίπεδα και δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου μπαλκονιού στο φαράγγι του Βίκου και τους οικισμούς του Μικρού και του Μεγάλου Πάπιγκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή