Travel Secrets

Μέσα στις σουίτες του απόλυτου mountain resort των Τρικάλων Κορινθίας

Μέσα στις σουίτες του απόλυτου mountain resort των Τρικάλων Κορινθίας

Είκοσι ανεξάρτητες πετρόχτιστες σουίτες, σας περιμένουν στο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, το απόλυτο mountain resort των Τρικάλων Κορινθίας. Φωλιασμένες στη φύση της Ζήρειας, οι πανέμορφες σουίτες του Πλειάδων Γη είναι ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές. Το ξύλο, η πέτρα, η φωτιά από το τζάκι και η μοναδική θέα προς την οροσειρά της Ζήρειας πρωταγωνιστούν, ενώ οι υπηρεσίες πολυτελείας που βρίσκονται στη διάθεσή σας, θα συνθέσουν τις διακοπές των ονείρων σας. 

Junior Suites

Η πέτρα και το ξύλο σας καλωσορίζουν και προσδίδουν έναν ζεστό χαρακτήρα που θα συνεπάρει από την πρώτη στιγμή. Οι Junior Suites αποτελούνται από ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, έναν καναπέ που μετατρέπεται σε κρεβάτι, καθιστικό και μπάνιο με μπανιέρα. Highlight η κόζι βεράντα του πλαισιωμένη από πράσινο για να ρεμβάζετε με τις ώρες.

45 τ.μ / 2 ενήλικες 2 παιδιά

Standard Suites

Η ζεστασιά και η οικειότητα του ξύλου και της πέτρας, το τζάκι και τα πουπουλένια παπλώματα σας καλούν να απολαύσετε στιγμές ησυχίας και πολυτελούς απομόνωσης. Ο χτιστός καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι αποτελεί μια από της φυσικές πινελιές τους χώρου, η κρεβατοκάμαρα, το μεγάλο καθιστικό αλλά και ευρύχωρο μπάνιο επιτείνουν το συναίσθημα άνεσης, ενώ η βεράντα με την εκπληκτική θέα αποτελεί την αγαπημένη γωνιά κάθε επισκέπτη.  

50 τ.μ / 2 ενήλικες και εως 3 παιδιά

Family Suites

Αν έχετε οικογένεια ή είστε τύπος της μεγάλης παρέας, οι Family Suites, είναι ό, τι πρέπει για τις ανάγκες σας. Ένα ζεστό πολυτελές σπίτι, με ξύλινα δοκάρια και πέτρινους τοίχους να πρωταγωνιστούν, δύο διπλά κρεβάτια και καναπέ που θέλεις να «χαθείς» μέσα του και μετατρέπεται σε κρεβάτι και ένα άνετο καθιστικό για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης. Στα highlights, η μπανιέρα με το υδρομασάζ και η βεράντα ιδανική για υπέροχες οικογενειακές στιγμές. 

65 τ.μ / 4 ενήλικες 2 παιδιά

Deluxe Suites

Αν ο ρομαντισμός σας χαρακτηρίζει, θα τη λατρέψετε! Η σοφίτα με τo διπλό κρεβάτι της Deluxe Suite είναι πρόθυμη να σας βάλει σε mood παραμυθιού, η άνετη κρεβατοκάμαρα, το ευρύχωρο καθιστικό και οι μαλακοί καναπέδες, συνθέτουν μια πολυτελέστατη πρόταση έτοιμη να μην απογοητεύσει ούτε τους πιο απαιτητικούς. Δυνατό τους χαρτί η βεράντα με θέα στη φύση και το μεγάλο μπάνιο με στήλη υδρομασάζ. 

65 τ.μ / 4 ενήλικες 2 παιδιά 

Private Suites

Η πολυτέλεια και η χαλάρωση εδώ, συναντούν τον υπερθετικό βαθμό τους. Με δυνατότητα φιλοξενίας έως πέντε ατόμων, οι bon viveur αυτής της ζωής θα τη λατρέψουν. Ανεπιτήδευτη luxurious ατμόσφαιρα, οικειότητα και θαλπωρή παντρεμένη με σύγχρονες ανέσεις και προσεγμένο design σας κάνουν να μην θέλετε να βγείτε από το «σπίτι σας». Στα δύο μπάνια της θα βρείτε χαμάμ και υδρομασάζ. Highlight η σοφίτα με το διπλό κρεβάτι και η μεγάλη βεράντα με θέα στο βουνό Ζήρεια. 

65 τ.μ / 2 ενήλικες 3 παιδιά

Τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου είναι ιδανικά για μια απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας και το Πλειάδων Γη! Απολαύστε αξέχαστα long weekends στο διαμάντι της Πελοποννήσου από 300 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα
  • Πρωινό
  • Χρήση εγκαταστάσεων σπα (εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο)
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή