Travel Secrets

Condé Nast Johansens: Το Astra Suites καλύτερο ρομαντικό ξενοδοχείο για το 2017

Condé Nast Johansens: Το Astra Suites καλύτερο ρομαντικό ξενοδοχείο για το 2017

Με το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, στην κατηγορία ρομαντικού προορισμού, για το 2017, διακρίθηκε το Astra Suites, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, στα βραβεία Condé Nast Johansens.

Τα παγκοσμίου φήμης βραβεία Condé Nast Johansens δημιουργήθηκαν για να αναγνωρίζουν, να επιβραβεύουν και να γιορτάζουν την αριστεία, αποτελώντας μια αξιόπιστη ένδειξη ποιότητας, αναγνωρισμένη τόσο από τους καταναλωτές, όσο και από τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Γαντζωμένο στην κορυφή των εντυπωσιακών υψηλών βράχων της Σαντορίνης, το Astra Suites θυμίζει ένα γραφικό πάλλευκο χωριό στο ήσυχο Ημεροβίγλι. Με εκπληκτική πανοραμική θέα στην Καλντέρα, το ηφαίστειο και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το Astra Suites συγκαταλέγεται στα Top 25 ξενοδοχεία του κόσμου, επιλεγμένο από τα μέλη του TripAdvisor, καθώς και βραβευμένο από το Condé Nast Johansens ως το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο του κόσμου και ως "Best Service" για το 2016!

Απολαύστε τις σουίτες σας, που αποτελούν αληθινούς «θησαυρούς» διαμονής, διακρίνονται από το minimal ύφος και διατηρούν αναλλοίωτη την κυκλαδίτικη παράδοση

Υπάρχουν κάποια μέρη που μόνο όταν τους αφιερώνεις χρόνο αντιλαμβάνεσαι την πραγματική τους ενέργεια και διάσταση. Το Astra Suites, είναι ένα από αυτά. Γιατί όταν μιλάμε για ένα ξενοδοχείο που «γεννήθηκε» για να φλερτάρει την Καλντέρα, όταν η πολυτέλεια ξεπερνάει το ίδιο της το νόημα χωρίς να προκαλεί και όταν εσείς είστε ο πρωταγωνιστής της πιο διαχρονικής επιτυχημένης ταινίας, τα λόγια μοιάζουν περιττά κι ο μόνος δρόμος οδηγεί στο Ημεροβίγλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή