Travel Secrets

Ανακαλύψτε το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας!

Ανακαλύψτε το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας!

Μόλις δύο ώρες μακρυά από την Αθήνα, η Ορεινή Κορινθία προσφέρεται για μια μαγευτική χειμερινή απόδραση! Οργανώστε μία εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο χιόνι στο Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Το χιονοδρομικό κέντρο σε υψόμετρο 1.500 μ., βρίσκεται στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια σε απόσταση 7 χλμ από τα Τρίκαλα Κορινθίας. Αποτελεί τον βασικότερο χειμερινό προορισμό της Ορεινής Κορινθίας και προσφέρει πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες χιονιού στους επισκέπτες του. Το χιονοδρομικό διαθέτει συρόμενο αναβατήρα 400 μ. και baby lift,  σχολή σκι, καθώς και καταστήματα ενοικίασης χιονοδρομικού εξοπλισμού.

Αν είστε έμπειρος κάντε σκι αντοχής, διαφορετικά δοκιμάστε να οδηγήσετε ένα snowmobile και να τρέξετε στο χιονισμένο τοπίο, νιώθοντας τον παγωμένο αέρα να αναζωογονεί τις αισθήσεις σας!

Το καφέ του κέντρου βρίσκεται στο σημείο με την καλύτερη θέα του βουνού και λειτουργεί καθημερινά την χειμερινή περίοδο. Από εκεί πεζοπορικά μονοπάτια οδηγούν προς τις κορυφές της Μικρής και της Μεγάλης Ζήρειας, τη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, το σπήλαιο του θεού Ερμή, τη λίμνη Δασίου. Δείτε εδώ όλα όσα μπορείτε να κάνετε στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ανακαλύψτε τη μαγεία που έχει να σας προσφέρει η ορεινή Κορινθία, επιλέγοντας για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, το ξενοδοχείο-ησυχαστήριο της περιοχής που είναι ο ορισμός της προσιτής πολυτέλειας και του μοντέρνου ύφους με σεβασμό στην παράδοση. Κάντε ΤΩΡΑ κράτηση σε μία από τις 20 ανεξάρτητες πετρόχτιστες σουίτες του ξενοδοχείου και εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Πλειάδων Γη για να ζήσετε ένα μαγικό χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο με δώρο ένα γεύμα ή δείπνο στο πολυτελές του εστιατόριο (με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων) στην τιμή των 450 ευρώ. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε στην διαμονή σας στο Πλειάδων Γη  Mountain Resort & Spa, μια επίσκεψη στο υπερσύγχρονο spa του.

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή