Travel Secrets

Το Astra Suites κατέκτησε τον τίτλο του “Best Service Hotel in Europe and the Med”

Το Astra Suites κατέκτησε τον τίτλο του “Best Service Hotel in Europe and the Med”

Με εκπληκτική πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το Astra Suites συγκαταλέγεται στα κορυφαία Ελληνικά ξενοδοχεία με διεθνείς διακρίσεις. Υπήρξε πάντοτε το αγαπημένο κατάλυμα των Ελλήνων και διεθνών Celebrities και κατά την διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας του έχει κατορθώσει να αποσπάσει πάρα πολλά βραβεία από τους πλέον αξιόπιστους φορείς και να φιγουράρει στις λίστες με τα top ξενοδοχεία παγκοσμίως. Φέτος απέσπασε άλλη μια σημαντική διάκριση, κερδίζοντας το βραβείο “BEST SERVICE hotel in Europe and the Med”, από το Conde Nast Johansen, σε ειδική εκδήλωση για τα Europe & Mediterranean Awards of Excellence 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 3 Νοεμβρίου.

Το Conde Nast Johansens περιλαμβάνει στις λίστες του τα καλύτερα ξενοδοχεία από 65 χώρες στον κόσμο και ανάμεσα σε αυτά κάποια από τα ωραιότερα luxury venues, από Κάστρα στην Σκωτία και την Γαλλία μέχρι εξωτικά Spa resorts στις Μαλδίβες.

Το Astra Suites έχει αναγνωριστεί και στο παρελθόν από το Conde Nast Johansen, καθώς έχει αποσπάσει τον τίτλο του «πιο ρομαντικού ξενοδοχείου του κόσμου» για το 2013. Διακρίθηκε επίσης από τον ίδιο οργανισμό με το βραβείο "Readers' Award 2014" ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη & την Μεσόγειο, ενώ υπήρξε κορυφαίος φιναλίστ στην κατηγορία «Best for Romance».

Το Astra Suites, σκαρφαλωμένο στην Καλντέρα στο γραφικό Ημεροβίγλι, προσφέρει  την ωραιότερη θέα στο Ηφαίστειο και στο πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του κόσμου! Διαθέτει κομψές σουίτες με απλό μοντέρνο πολύχρωμο design, με ιδιωτικά jacuzzi ή πισίνες και σέρβις που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ψυχή του boutique ξενοδοχείου, ο διευθυντής του, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος θα σας υποδεχτεί με το ζεστό του χαμόγελό και θα φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να κάνει την διαμονή σας αξέχαστη!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

επιστροφή