Travel Secrets

Το Astra Suites ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου!

Το Astra Suites ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου!

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Σαντορίνης, Astra Suites, δεν σταματά να συγκεντρώνει παγκόσμιες διακρίσεις στη «συλλογή» του!

 

Ένας πραγματικός «θησαυρός» διαμονής βρίσκεται στο ήρεμο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης και τραβά την προσοχή και το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. To Astra Suites δεν φλερτάρει μόνο με την μοναδική Καλντέρα, αλλά και με κάθε επισκέπτη που γνωρίζει πως του αξίζει μόνο το καλύτερο. Φέτος, λοιπόν, σύμφωνα με την ψηφοφορία των μελών του TripAdvisor για το 2012, διακρίθηκε ως ένα από τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, διακρίθηκε για τις υπηρεσίες του, ανήκει στην τριάδα των καλύτερων κυκλαδίτικων ξενοδοχείων και με βάση τα στοιχεία της Trivago συμπεριλαμβάνεται στοTop 10 των γαμήλιων «προορισμών».

Το διάσημο ξενοδοχείο με την συγκλονιστική θέα στην Καλντέρα, βασίζεται στο τρίπτυχο «Luxury – Elegance- Tradition», παντρεύει αρμονικά την πολυτέλεια και τη σύγχρονη οπτική με την κυκλαδίτικη παράδοση και μαγεύει όποιον το επισκεφτεί με την ασύλληπτη ατμοσφαιρικότητά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε –αν δεν το έχετε ήδη κάνει- είναι booking σε μια εμπειρία, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας!

(Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, τηλ. 22860 23641, www.astrasuites.com)

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή