Travel Secrets

Το site gynaikamag.gr & η Trésor, σας ταξιδεύουν…κυριολεκτικά

Το site gynaikamag.gr & η Trésor, σας ταξιδεύουν…κυριολεκτικά

Αυτήν την φορά συνεργαστήκαμε με την Καθημερινή και με την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Γυναίκα, gynaikamag.gr, για να σας χαρίσουμε τις διακοπές σας στα καλύτερα boutique ξενοδοχεία. Για 4 βδομάδες θα φιλοξενηθούν τέσσερα από τα ξενοδοχεία μας στην αντίστοιχη ενότητα του διαδικτυακού τόπου της Καθημερινής. Κάθε εβδομάδα, από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, έως και την Κυριακή 4 Αυγούστου, θα προσφέρετε ένα διήμερο για δύο άτομα, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο-μέλος της Trésor Hotels & Resorts.

Το Elounda Gulf Villas & Suites στην ιστορική και γεμάτη αντιθέσεις Κρήτη, το Verina Suites στην αριστοκρατική Σίφνο, το The Margi στην κοσμοπολίτικη Βουλιαγμένη στην Αθήνα και το Mikro Papigo 1700 & Spa στην παρθένα φύση στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια. Όπως και αν φαντάζεστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές σίγουρα ένα από τα ξενοδοχεία μας θα καλύψει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας για να περάσετε ονειρεμένες διακοπές σε επίγειους παραδείσους.

Για να λάβετε μέρος, μπείτε στο http://trans.kathimerini.gr/tresor-hotels και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Εδώ οι διακοπές των ονείρων σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή