Travel Secrets

Μαθήματα Yoga στην υπέροχη παρθένα φύση

Μαθήματα Yoga στην υπέροχη παρθένα φύση

Για το Kipi Suites η άθληση σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή είναι πρώτη προτεραιότητα. Με βασική αρχή αυτό σχεδιάστηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου ένα μοναδικό τριήμερα πακέτο Yoga στην υπέροχη φύση που το περιβάλει. Τα μαθήματα Yoga θα πραγματοποιηθούν στο πολυτελές περιβάλλον του ξενοδοχείου ενώ θα συνδυαστούν και με περίπατο στα μονοπάτια της περιοχής. Τέλος για την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος προβλέπεται από το ξενοδοχείο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής με αγνά παραδοσιακά προϊόντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου :

Τα μαθήματα της Yoga θα πραγματοποιηθούν από την Ελένη Μουρατίδου. Η Ελένη Μουρατίδου Είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα στο Διεθνή Οργανισμό Yoga Alliance (RYT 400) και συνεχίζει την εκπαίδευση της για την πιστοποίηση των 500 ωρών στο Yoga London.  Έχει ειδικευτεί στη Vinyasa Flow Yoga κοντά στη Rebecca French και στον Edward Clark καθώς και σε θέματα γύρω από το σώμα, την ισορροπημένη διατροφή και τη γιογκική φιλοσοφία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από 27 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου. Κλείστε τώρα την διαμονή σας για εκείνο το τριήμερο και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή