Travel Secrets

Η μουσική στα Τρίκαλα και το Ananti City Resort δεν σταματάει ποτέ

Η μουσική στα Τρίκαλα και το Ananti City Resort δεν σταματάει ποτέ

Με θέα τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, την πόλη των Τρικάλων και με την συντροφιά  της μουσικής, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι μοναδικό για όσους τυχερούς βρεθούν στην περιοχή. Το ξενοδοχείο Ananti Resort και το OffRadio έχουν ετοιμάσει για εσάς ένα πάρτυ με τις πιο όμορφες μουσικές επιλογές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ο Offradio κάνοντας περιοδεία στην Ελλάδα σταματάει σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην πόλη των Τρικάλων. Το ξενοδοχείο Ananti City Resort φιλοξενεί τον ΟFF για άλλη μια φορά - αυτή τη φορά για ένα πάρτυ πάνω στην πισίνα στο Oltre Pool Bar! Οι μουσικές και όλη η παρέα του OFF κάνουν check in στο γνωστό 5αστερο ξενοδοχείο στην καρδιά της Θεσσαλίας. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, το θερινό ηλιοστάσιο επιλέχθηκε για να γίνει το πάρτυ, που ξεκινάει από τις 8 το βράδυ και θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Στα dexx :

  • Κων/νος Πιλάβιος
  • Κώστας Γεωργιάδης
  • Ντέμη Παπαδοπούλου
  • Νίκος Κομνηνός

Μην ξεχάσετε να φέρετε το μαγιό σας…

Και για εσάς που θέλετε να απολαύσετε ένα πρωινό στο δωμάτιο με απίστευτη θέα και να κάνετε και μία πρωινή βουτιά, το προσωπικό του ξενοδοχείου θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Κάντε την κράτησή σας για το τριήμερο και ζήστε μέσα στην πολυτέλεια και την μουσική.


Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30210 8981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή