Travel Secrets

Micra Anglia: Ένα ξενοδοχείο - ιδανικός προορισμός για το Σαββατοκύριακό σας

micra anglia

Σάββατο πρωί, μόλις ξυπνήσατε και το μόνο που θέλετε είναι να μπείτε μαγικά σε mood Κυκλάδων. Ποιος είπε ότι είναι ακατόρθωτο; Η Άνδρος, μόλις δύο ώρες μακριά, πλέον έχει έναν –ακόμα- ισχυρό λόγο να σας κάνει να θέλετε να την επισκέπτεστε συνέχεια.

Στην Χώρα της Άνδρου, στα γραφικά σοκάκια που άλλοτε ανεβοκατέβαιναν καπεταναίοι και αρχοντάδες, σήμερα ένα ξενοδοχείο – στολίδι μας θυμίζει την αίγλη περασμένων εποχών.

To 5* boutique hotel Micra Anglia διακρίνεται για design του (επιμελημένο από την interior designer Ελένη Ψάλτη) και μεταφέρει μαγικά όποιον περάσει τη πόρτα του σε άλλες εποχές… Σικάτο και καλαίσθητο, είναι υπέρμαχος της ανάλαφρης κομψής πολυτέλειας και αντιπαθεί έκδηλα τη φλυαρία.

Το liberty style πρωταγωνιστεί στους χώρους του, φιλτραρισμένο ωστόσο μέσα από μια πιο αφαιρετική ματιά και μια ανάλαφρη προσέγγιση. Στα όσα θα ξεκουράζουν το βλέμμα σας, συμπεριλαμβάνονται οι παστέλ χρωματισμοί και το γκρι καθώς και τα δρύινα πατώματα, ενώ τα επιλεγμένα έπιπλα της εταιρείας BlancD’ivoire, οι γαλλικοί πολυέλαιοι, τα πανάκριβα υφάσματα και το χτυπητό μάρμαρο, θα σας κεντρίσουν την προσοχή επιβεβαιώνοντας παράλληλα  πως η αυθεντική πολυτέλεια δεν κραυγάζει. 

Αποφασίσαμε να σας βάλουμε σε πειρασμό με φωτογραφικές λήψεις από τα 12 δωμάτια και τις 4 σουίτες καθώς και από το ολοκαίνουριο Agosto Ristorante Bar που ήρθε από την Ίο για να ανεβάσει τα γευστικά standrard του νησιού. 

micra anglia

Naftilos Suite 

 

micraanglia

Ostria Suite 

micra anglia

Standard Rooms

micra anglia

Λεπτομέρεια από φωτιστικό τοίχου

Λεπτομέρεια πολυελαίου

Micra anglia

Πρωινό στον κήπο

micra anglia

H είσοδος για το Αgosto Ristorante - Bar

 

Φωτογραφία: Χρήστος Δράζος 

Από τη Νάντια Μασσαχού (press@tresorhotels.com)

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

επιστροφή