Travel Secrets

Αυτό το Πάσχα ταξιδέψτε με το μαγικό μουσικό χαλί του Ananti Resort

Αυτό το Πάσχα ταξιδέψτε με το μαγικό μουσικό χαλί του Ananti Resort

Με θέα τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, την πόλη των Τρικάλων και με την συντροφιά  της μουσικής αυτό το Πάσχα θα είναι μοναδικό. Το ξενοδοχείο Ananti Resort έχει ετοιμάσει για εσάς ένα μουσικό διήμερο που θα σας παρασύρει σε ένα κόσμο μαγείας και πολυτέλειας.

Η BOOT UP έχοντας ήδη κλείσει ένα χρόνο παρουσίας στην πόλη, αυτή τη φορά παρουσιάζει έναν καλεσμένο από το Βερολίνο, ο οποίος ακούει στο όνομα AQUARIUS HEAVEN και μας έρχεται από τις Circus Company και Wolf + Lamb για ένα LIVE Performance το οποίο αφήνει πολλές υποσχέσεις κρίνοντας κανείς από το μουσικό του υπόβαθρο αλλά και τις τελευταίες του εμφανίσεις ανά τον κόσμο αλλά και από τις συνεργασίες του. Μια μουσική εμπειρία για τους λάτρεις της καλής και ποιοτικής μουσικής. Το μουσικό ταξίδι δεν σταματάει όμως εδώ. Την επόμενη μέρα ο μουσικός παραγωγός Alex Dimou, μόλις πέσει η νύχτα, θα είναι αυτός που θα σας ταξιδέψει και θα κάνει την διαμονή σας στο Ananti Resort αξέχαστη. Οι συνεργασίες του μαρτυρούν την εμπειρία του στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής ενώ η παρουσία του σε μεγάλα clubs και παγκόσμια events αποδεικνύει το ταλέντο του.


Ξεφύγετε για τις μέρες του Πάσχα και ζήστε μια μουσική εμπειρία στο πολυτελές περιβάλλον του Ananti Resort  την 1η και 2η Μαΐου.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή