Travel Secrets

Αναζωογονητικό 5ήμερο στο Kipi Suites στο Ζαγόρι!

Αναζωογονητικό 5ήμερο στο Kipi Suites στο Ζαγόρι!

Γιορτάζουμε την έλευση της άνοιξης με τον πιο όμορφο τρόπο! Ένα αναζωογονητικό πενθήμερο στο Kipi Suites στο Ζαγόρισυνοδευόμενο από αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές και σωστή, υγιεινή  διατροφή!

Θα ανέβουμε στη μοναδική Δρακόλιμνη στα 2050μ, θα κάνουμε μπάνιο στη λίμνη με τον καταρράκτη στο Ηλιοχώρι, θα περπατήσουμε στα γειτονικά χωριά του Ζαγορίουθα επισκεφθούμε αξιοθέατα και θα γευθούμε πεντανόστιμες, νηστίσιμες και μη, συνταγές του Kipi Suites!

Σάββατο 27 Απριλίου 2013: Μετά την άφιξη στον ξενώνα, περιπλανηθείτε στα μαγευτικά σοκάκια του χωριού και επιστρέψτε για ένα απολαυστικό δείπνο στο χώρο μας!

Κυριακή 28 Απριλίου: Ημερήσια εκδρομή στη Λίμνη Δρακόλιμνη. Το περπάτημα διαρκεί περίπου 6 ώρες (τρεις ώρες μέχρι τη λίμνη και τρεις επιστροφή), ενώ θα κάνουμε στάση για ξεκούραση στο καταφύγιο και φυσικά για μπάνιο στη λίμνη (πάρτε οπωσδήποτε μαγιώ)!!

 

Μ.Δευτέρα, 29 Απριλίου: Μετά την κουραστική ανάβαση στη Δρακόλιμνη, προτείνουμε για τη Μ.Δευτέρα εκδρομή για μπάνιο στη λίμνη με τον καταρράκτη στο Ηλιοχώρι για ξεκούραση!

Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου: Περίπατος στο Δίκορφο. Πρόκειται για μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο δάσος, η οποία ξεκινάει δίπλα από τον ξενώνα και καταλήγει στο Δίκορφο, στους πρόποδες του Μιτσικελίου, διασχίζοντας ποταμάκια και παλιά πέτρινα γεφύρια. Αφού περιπλανηθούμε στο υπέροχο χωριό του Δίκορφου, θα επιστρέψουμε στους Κήπους από διαφορετική διαδρομή. Το βράδυ, δείπνο στον ξενώνα!

Μ.Τετάρτη, 1 Μαϊου: Έπειτα από ένα μαγικό 5ήμερο, γιορτάζουμε ανανεωμένοι την Άνοιξη!

Το μοναδικό αυτό πακέτο εμπειρίας, περιλαμβάνει:

Διαμονή στο Kipi Suites για τέσσερις διανυκτερεύσεις

Πλούσιο πρωινό από φρέσκα τοπικά υλικά: σπιτικό ψωμί και μαρμελάδες, γλυκά, πίτες, ακόμη και γιαούρτι που παρασκευάζεται στο χώρο μας.

Ξύλα για το τζάκι.

Δείπνο στον ξενώνα το Σάββατο 27 Απριλίου και τηΜ. Τρίτη 30 Απριλίου (περιλαμβάνονται νηστήσιμα πιάτα!

Συνοδεία στην ανάβαση στη Δρακόλιμνη   και στο περπάτημα μέχρι το Δίκορφο.

Late checkout μέχρι τις 16.00 τη Μ.Τετάρτη 01 Μαϊου 2013 (εφόσον το δωμάτιο είναι διαθέσιμο).

Ειδική έκπτωση σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε τη διαμονή σας στο Kipi Suites (πριν ή μετά το event).

Από: Βίκυ Λαζαρίκου

 
 

επιστροφή