Travel Secrets

Once In Mykonos, Διπλή προσφορά!

Once In Mykonos, Διπλή προσφορά!

Έχετε χίλιους λόγους για να επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο πολυτελές θέρετρο που ατενίζει ανεμπόδιστα την παραλία του Ορνού. Είτε το επιλέξετε για τις ιδιωτικές πισίνες, τα design δωμάτια, την υπέροχη κεντρική πισίνα, είτε για το διάσημο εστιατόριο παγκοσμίου κλάσης που φιλοξενεί ή το εξαιρετικό σπα, το Once In Mykonos Luxury Resort θα σας προσφέρει περισσότερα από όσα είχατε ποτέ φανταστεί. Αρχίστε να το ονειρεύεστε! Σας δίνουμε δύο ακόμη λόγους για να κάνετε κράτηση τώρα και να ονειρευτείτε την εμπειρία σας Once In Mykonos!

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας για 5 νύχτες και πληρώστε για 4. Μπείτε στον κόσμο του Once In Mykonos και κερδίστε άλλη μία μέρα ευτυχίας. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις την περίοδο 10/5/22-7/7/22.

Κάντε τώρα κράτηση για όλο το καλοκαίρι και επωφεληθείτε από το προνόμιο της έκπτωσης 10%. Η επόμενη καλοκαιρινή σας απόδραση είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως 31/1/2022 που γίνονται για διαμονές την περίοδο 10/5/22-15/10/2022.

Απολαύστε τον κυκλαδίτικο τρόπο ζωής και δημιουργήστε όσες περισσότερες αναμνήσεις μπορείτε. Απολαύστε τον κόσμο του Once In Mykonos και δημιουργήστε την δική σας ιστορία που δε θα ξεχάσετε ποτέ!

BOOK NOW

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή